Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nakos

    senior tag

    válasz velizare #1752 üzenetére

    Koszonom! :R
    Meg ey kerdes, Ti rutinos jatekosok a csata heveben gyorsbillentyuztok, vagy egerrel kattogtattok hogy mi legyen a kovetkezo csapas, vagy mozdulatsor? Egerrel sokszor kicsit lassunak tunik, illetve neha azt talalom nehezkesnek ha az egyik mobot kifektettem akkor ne alljon a karakterem butan hanem ugorjon oda a masikhoz. Ahhoz nekem meg ujra ki kell jelolnom a kovetkezot, majd a csapas gombra raklikkelni egerrel ami kicsit lassu. Ti hogy nyomjatok? A menuben a feluletkezeles/kontroll menuben van valami ajanlott bealitas ami jobb mint az alapbeallitas - amivel hatekonyabban, gordulekenyebben lehet csatazni?

    Conrad, koszi. Azt mar lattam hogy a robot kepessegeit, es mozdulatait at lehet rakni az en kozepso "bar"omra. De azok mind (ha jol latom) kulonbozo csapastipusok. Olyat nem latok hogy "maradj mozdulatlan". Az hol van?

    Koszi mindenkinek, :R egyszer lassan majd belejovok. Majd ez a warozas is erdekelne, de gozom nincs hogy alljak neki. PVP szerverre menjek, es kell valami guildbe kerulnom? :F :F :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák