- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
madve
tag
Big pirospont Rajjmen kollégának a sikeresen bonyolított APC szünetmentes bizniszért. Korrekt és megbízható. Csak ajánlani tudom!
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
skitzoo
senior tag
Kérnék egy pirosat zsolesz010 kollegának ezért
és
Yg0r kollegának ezért"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
addikt
válasz Hungal 929 #4820 üzenetére
Jár a piros pont Hungal 929 fórumozónak is! Korrek, gyors és megbízható vásárlója volt egy T2250 procinak, előreutalással!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
joco1977
tag
Piros pont jár Füge007 felhasználónak, amiért tisztességes és gyors üzletet köthettem vele erre a monitorra
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
FRENK1988
veterán
Bacardi16 kollégának egy pirosat kérnék a neve mellé mert sikeresen üzleteltünk egy SD Adapter-t. Életet mentett
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
QwerG
tag
Tim82 fórumtársnak kérnék egy piros pontot ezért az 500GB-os noti HDD megvásárlásáért. Nagyon korrekt és megbízható PH-s.
[ Szerkesztve ]
-
brez
tag
válasz sestertius #4842 üzenetére
Piros pontot szavazok sestertius kollégának a kölcsönös bizalomra épülő korrekt üzletért.
Köszönet neki![ Szerkesztve ]
Az élet végülis szép...
-
gytallian
tag
Ezért az üzletért kérek egy nagy pirosat feldeci kollégának.
Minden úgy zajlott ahogy kell.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
-
ysoltee85
aktív tag
piros pont mizimizo kollégának!
gyors, korrekt biznisz volt! ajánlom mindenkink!Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
Buflák_bácsi
csendes tag
Kérnék egy pirosat Syracusa17 kollégának a 3db Noctua ventiért.
-
Eupalaestrus
csendes tag
joe-ker [joe-ker] nek Piros pontot Kérek!Megbízhatósága miatt!
Ezért az üzletért:[hdd csatlakozó]
PIROS PONTOT ÉRDEMEL!A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek. Megbízhatóságomat itt és vaterán is ezzel a névvel ellenőrizhetitek! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Zsolesz1015
csendes tag
Nagy PirosPontot vésetek be [Palafi] kollégának.
Korrekt gyors vevö volt,ajánlom bátran
[Üzletünk]
THX neki,és üdv.Naná hogy nem :-()
-
siti
őstag
két piros pont madarasz92nek
egy a kávéfőző, egy a házhozszállításFüle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
atom87
aktív tag
Kérnék egy piros pontot N-vidi-A részére a korrekt, problémamentes üzletért!
Kawasaki z1000
-
mizomizo
csendes tag
Piros pont jár ysoltee85-nek is, megbizható.
-
szatyi001
csendes tag
Piros pont RepeatSector -nak a 6131-ért
-
RepeatSector
senior tag
Küldenék szatyi001 kollégának 1 nagy pirosat a w610i és nokia 6600 6131 cseréért nagyon korrekt gyors csak ajánlani tudom
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Tothgera30
Ármester
Kérnék egy nagy piros pontot adamka16-nak, egy Corsair HX 520-at adtam el neki . Korrekt, megbízható vevő, mindenkinek ajánlom a vele való üzletelést . Sok sikert a táphoz, szerintem sokáig boldog leszel még vele .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
adamka16
őstag
válasz Tothgera30 #4891 üzenetére
Egy hatalmas pirosat Tothgera30 ezért a Corsair HX 520 -as tápegységért!
Megbízható, a csomag 1 napon belül meg is érkezett épségben, jól becsomagolva - szóval mindenképp pozitív véleményem van róla!
Köszi szépen! -
slimshady
senior tag
HATALMAS NAGY PIROS PONTOT kérnék HD_LT99-nek ezért az üzletért. Itt kihangsúlyoznám, hogy nem csak csalók vannak, előre utalt és megkapta, amit ígértem neki. Ettől függetlenül az előreutalással vigyázzon mindenki! Még1x köszönöm neki és tiszta szívből ajánlom mindenkinek ŐT! Korrekt, megbízható partner!
[ Szerkesztve ]
üdv.: SlimShady
-
Fücsök007
őstag
Hatalmas piros Peetmaster-nek, ezért az üzletért. Korrekt üzletelő, ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
HD_LT99
csendes tag
válasz slimshady #4893 üzenetére
Szeretnék kérni Óriási Pirost slimshady kollégámnak. Gyors, megbízható, segítőkész, korrekt partner. Előre utaltam, másnap nálam volt az N97.
[ Szerkesztve ]
Miközben a magán fegyver nepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az USA, Anglia, Oroszország, Franciaország és Kína! Egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagja is.... :-)
-
lucky07
aktív tag
SZeretnék egy hatalmas PIROS PONTOT kérni ferike1222 kollégának az üzletért ami egy ASUS P4P800 SE alaplap volt.Korrekt,megbízható,minden jól müködik,készséges.
Ajánlom mindenkinek!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest