- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
Aktív témák
-
d4Y.187
tag
Pirosat adok Diocles-nek a tökéletes
videokártyáért..: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.
-
vadfonix
csendes tag
farika84 eladónak piros pont, Core 2 Duo E6550-ért. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
JxOxExY
tag
Pintyesznek egy pirost pont a korrekt vásárlónak a Saitek Cyborg egér vásárlásával kapcsolatban
tel :06 20 269 2704
-
zbence
aktív tag
RayBanRB3025 kollégának kérnék szépen egy szép nagy pirospöttyöt, nagyon korrekt üzletfél volt, minden a megbeszéltek alapján történt! Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy szuper napszemüveget szeretne!
-
Percy
csendes tag
piros pötty naksys,krisinto,lord dragon,cs_laci korrekt eladó/vevőknek
[ Szerkesztve ]
-
BGaben
csendes tag
válasz SyntaxeError #4141 üzenetére
És viszont a pont. Megbízható, pontos vevő.
-
Redeye
csendes tag
ismét red pöttty Djuree májsztrónak a sirályos fényképezőért
-
Fel
addikt
Tiszteletem!
warr_ kollégának szeretnék bevésetni egy szép piros pontot. Egy vga-t vásárolt tőlem. Korrekt fél, megbízható, bátran ajánlom mindenkinek! -
jojoando
senior tag
Piros pöttyöt kérek ezen üzleti csere keretére indian74 fórumtagnak, akivel a megbeszéltek szerint korrekten cseréltük egymás telefonjait.
Sok sikert ezen a fórumon részére is! -
Zoloo
csendes tag
még egy nagy piros pont Horiza1nek ezért
Lap:Gigapyte 965P-S3 Proci:Q8200 2,4Ghz Hűtő:Coller Master Hyper TX3 Videokártya:Asus 8600Gt 512Mb Ram:4Gb
-
horiza1
csendes tag
Zoloonak 1 piros a Vásárlásért
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=horiza1
-
danithe
tag
Köszönöm kicsiUbulnak az üzletet és mad1-nek
Azt mondd, amit mondanod kell, ne azt, amit mások szeretnének hallani. Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást. Egy szakadékot nem lehet két részletben átugrani.
-
maxrad1580
aktív tag
Pirospontot szeretnék kérni rfout kollégának ezért a bizniszért [link]
Megbízható pontos korrekt tag
köszönöm
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
acer_
aktív tag
veoneo apróhirdetésem nyomán akkut és műanyag fedlapot vásárolt tőlem. Megilleti a piros!
-
Rottweiler89
senior tag
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
törölt tag
Piros pontot kérnék SWiNEBoY kollégának Ezért a sikeres üzletért.
-
Rottweiler89
senior tag
Pirosat kérnék Falconer85-nek ezért az üzletért!
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
kartusz
csendes tag
A legnagyobb megelégedettséggel szeretném gabesy és Balu972 kollegákat jutalmazni egy-egy piros ponttal! Mindketten Magic Mouse-t vettek tőlem.
Utólag is köszönöm Nektek a vásárlást!
-
chewycl
tag
Egy nagyon nagy PIROS pontot szeretnék kérni Paca2-nek a Geil Evo 2133Mhz-s KIT-ért. Nagyon gyors, korrekt eladó, mindenkinek ajánlom!!!!
-
elistvan
őstag
Szeretnék egy hatalmas pirosat adni NoLF [link] fórumtársnak a nagyon korrekt bizniszért. Egy Kyocera FS-1010-es lézernyomtatót vettem tőle, minden téren magyon korrekt!
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Ayg0
senior tag
amegt fórumtársnak kérnék egy nagy pirosat a gyors és korrekt ügyintézésért, illetve a hibátlan termékért.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
udi
őstag
Egy korrekt üzletért szeretnék egy hatalmas pirosat syberia fórumtársamnak
Gyors korrekt üzletember.Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
addikt
Piros pont jaja1981 -nak mert előre utaltam és küldte a szajrét rendesen. Itt vettem tőle egy tápot.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
warr_
csendes tag
Fel kollégának adnék egy szép nagy pirospontot a remek videókártyáért
Korrekt, pontos, gyors, csak ajánlani tudom!
-
Chalez
őstag
goodboy007 kollégának mehet egy nagy pirospont, korrekt üzletet kötöttünk, ajánlom mindenkinek! Gyors, pontos, szimpatikus vevő - eladó. Az üzlet tárgya.
-
dodgem*
csendes tag
Egy piros pontot kérnék Anyadszeret kollégának a bizalomért.
Előre utalt, korrekt és megbízható. Az üzletMunkaidőben elérsz a 0621/2333377 számon...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest