- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Passape
tag
NAAAGY respect lista már megérett a kis quadvásárlás körül.
syz : pirospötty mert vett tőlem egy P4-es gépet, és korrektül lehetett vele mindent megbeszélni, pénz bizalom rendben volt.
sanyi2007 : pirospötty vettem egy 5.1-es hangrendszert 1,5 K ért és működik rendesen, korrekt eladó
ognib . pirospötty korrekt eladó vettem 320 G vinyót olcsón és amikor saját tudatlanságomból adóan nem működött készséggel segített volna, de hálistennek rájöttem hogy csak az alaplapom nem tudja a sata 2-t. szóval válasszátok bátran.
rawe :pirospötty Korrekt eladó, Q6600-at vettem boxban korrekt áron korrekt árut, azóta is megy szépen a kicsike
nakos :pirospötty Vettem tőle 2X2Gb geil black dragon cl4-et korrekten megy, no hiba
Mr.Skynet : pirospötty mert eladott egy jó kis cooler master moduláris tápot. Az egyetlen ember akivel nagy távolságból is mertem kötni üzletet. Mindííg elérhető volt, és tartottuk a kapcsolatot
Baco83: pirospötty Vettem tőle egy P5KDeluxot minden driver kütyü rendben benne volt gyors, tiszta ügyintézés korrektül megy az új gép.
Agilent: HA lehet 2 pirospötty !!! Minden várakozásomat felűlmúlóan segítőkész ember 7950Gx2-t vettem tőle. Kipróbálás, próbagari, türelem, pénzügyi alku, átvételkori azonnali kipróbálás, és ami kiborított... még a vásárlás mellé ajándék extra rendszerhűtő... csakúgy, mert jófej Kártya kifogástalanaul megy, tanácsokat adott, minden kártyához járó kütyü kifogástalan állapotú. Az ilyen emberek miatt ÉL a Prohardver.
Mindenkinek köszönöm a korrekt válaszokat, azoknak is akikkel végül nem üzleteltünk.
A gép első pöccre kifogástaanul működött, azóta rekordokat döntöget ^^
Mégegyszer kösziPS.: Xarax-kolléga adja az utolsó alkatrészt, róla még írok ha stacker megvan O_o
Szép napot!
Titanfall 2 RULZ ... Ùjabb csalòt küldtünk börtönbe ... Legalàbb ne engem probàlj àtverni XD <3
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Proxmox VE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- MSI GeForce GTX 1060 3GB Videokártya - ELADÓ! 24.990.-
- Eladó Raspberry Pi 4 2GB + ház + táp + 32GB SD
- Ipad pro 11 2022 matt mágneses védőfólia 1 db
- Samsung Galaxy S24/S24+ (128/256/512 GB) (bontatlan, gyári garancia)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest