- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
l@czko
aktív tag
Pirospont Atlantis -nak!
Vásároltam tőle, minden a legnagyobb rendben volt.Köszönöm!
-
v.tom
őstag
Piros pont darkarthur -nak, már a 2. korrekt üzletet kötöttem vele.
-
Ivanh
senior tag
werszomjas úrnak pirosat!!!
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
éN79
addikt
Joces-nak ismét egy pirospont, most kezdtem el nyüstölni a hdd-t, eddig nem jelzett hogy baja lenne.
Külön elnézést kérek a kb. 15 perces késésért, valamint köszönöm a türelmét! -
Vigneau
félisten
Piros pont Laci888 Kollégának a gyors és korrekt üzletért - CPU hűtőt vett tőlem.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
tag
Piros pontocska GRISÁK komának ! Gyors és korrekt eladó !
-
ofeco
csendes tag
Giga piros pont Reac^ fórumtársnak a DLT drive-ok vásárlásáért!!!
THX!!!
Feco -
DuplaZso
aktív tag
halando fórumtársnak kérnék egy pirosat !
Bő fél órával ezelőtt a személyes megismerés alatt bizonyosodtam meg abban, hogy olyan ember, aki állja a szavát és nem kell vele felesleges köröket futni. Igaz, nem volt nagy értékű a kótyavetye, de nem bántam meg, hogy kivettem miatta egy nap szabit. Helybe jött az áruért !
Tőlem megérdemli az ajánlott jelzőt. -
LÁZ
addikt
Piros pötty Fényhozó és jaja1981 ph-s arcoknak
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
magi20
senior tag
kis sorocska::::
Polip---------már vagy a sokadik üzletünkért.-és a megértésért,meg hogy jó fej.
Kaics----titok miért.-de azért
Bagira01------előreutalás.remek,csak nem érti meg hogyha ciripel a vga,az nem hardverhiba
frizso
Erővarázsló----az erő legyen veled,meg vateroddal,állítsátok be a digi-tVan egy kurva jó irodai tárgyalóasztalom 10k-ért.----aki elviszi kap egy rózsaszín pöttyöt
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
orkester
őstag
A piros pontot KrenAtesz is megérdemli. Pontos, megbízható, közben a pénz is megérkezett már.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Ivanh
senior tag
frizso kollégának egy nagy pirosat!
korrekt üzleti partner, és bizalommal sincs híján!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Chalez
őstag
Superman megérdemli a pirospontot! Utaltam neki pénzt, és mivel elromlott a cucc amit vettem volna tőle, nem küldte el, és visszautalta az árát!
-
djtoomi
addikt
tabrev kollégának pirospont, ugyan közvetve, de létrejött az üzlet, a kártya hibátlan, teljesen korrekt.Csak ajánlani tudom.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Weaver
senior tag
laci06 sok cuccost árul itt a PH-n. megbízható eladó, érdemes vele üzletelni.
mehet neki a pirospötty! -
Grisák
tag
Nagy pirospont Gerisz fórumtársnak.
Előre utaltam neki, a csomagot másnap megkaptam.
Teljes mértékben megbízható üzleti partner. -
parandroid
félisten
Határozottan pirospontot osztanék ki probesz részére. A tőle vásárolt notebook memóriamodul az én gépemmel sajnos nem működött együtt, de szó nélkül visszavásárolta és visszautalta az árát. Ezúton is köszönöm a megértést és a segítséget.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Norb3rto
őstag
Piros pötty Ocsesz kollegának
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
DeltaPower
addikt
Harti-nak nagy pirospont, pontos, korrekt, képben van
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Hammon Serra
senior tag
[link]
Zozzy-nak egy nagy pirosat.
Megbízható f@sza gyerek[ Szerkesztve ]
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Többé kevésbbé rendszeresen szoktam itt adni venni, de még pontokat nem osztottam.. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel még nem vert át senki, és csak korrekt eladókkal találkoztam.. (mondjuk körültekintőnek is tartom magam) Szóval lássuk a pirospontokat:1# Chalez:
Egy Creative X-fi platinumot vettem tőle, alku után utaltam előre, majd másnap (kis késéssel tudta csak feladni, de jelezte azonnal privátban), feladta a csomagot, atombiztosan becsomagolva, törékenyként megjelölve. Ide is ért rendben, minden oké, tökéletes. Korrekt és szimpatikus eladó, ajánlani tudom..2# boba6:
Vele rendszeresen szoktam üzletelni, személyesen, mivel egy városban lakunk, és közel is van a boltja.. Korrekt, pontos, beszámít. Vettem nála monitort, ramot, cpu-t, teljes gépet, ezt-azt, mikor mi kell. Garanciát is korrektül intézi. Ajánlani tudom szintén..3# Dj Sügi:
Neki én adtam el egy Revoltec billt, megérkezés után utalt (mondjuk én mindig előre szoktam, de semmi baj nem volt) Teljesen korrekt, azonnal jött a pénz a számlára, aznap. Ajánlom..4# Haart :
Zalman VGA hűtőt vettem tőle, személyes találkozás, teljesen korrekt volt.5# finest:
VGA-t vettem tőle, személyes találkozó, korrekt, rendes eladó. Még kávézni is meghívott, mert a buszom csak 20perc múlva indult vissza. Szimpatikus korrekt. Ajánlani tudom..6# Szemi82:
VGA-t vettem tőle, személyes átvétel, korrekt volt, mindent megkaptam.7# donattilacsk:
Hangkártyát vettem tőle, újonc volt, de teljesen korrektül ment minden..Többiekkel is minden rendben volt, kisebb dolgokat adtunk vettünk. Csak felsorás szintjén, mindenkinek adnék pontot, íme ők:
Rhino666
pschio
DarkManus
Tyto
ShadowX
jepeto
tucsok.
k0k0g
csiszy
kefeteRemélem nem sok mindenkit hagytam ki
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
Lejszinek is jár a jó pont, rendben ment az üzlet.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
poffsoft
veterán
Ph! megbízhatósági oldal [idáig] frissítve!
[ Szerkesztve ]
-
Mulderpapa
aktív tag
Hatalmas pirospont DiVaD-nak a kiválló noti memóriáért és a rendkívül gyors "házhozszállításért"!
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
batmab
senior tag
2 pirosat kérnék bevésni kornel8585 - nek,mert már a második bizniszen vagyunk tul.korrekt pontos eladóként és vevöként is...
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
DiVaD
senior tag
válasz Mulderpapa #7781 üzenetére
Köszi az üzletet. Neked is redpont a gyors üzlet miatt.
szerk: Naga-nak is jár a minipci-os wlan kari miatt
[ Szerkesztve ]
-
Zozzy
aktív tag
Szeretném én is megköszönni Hammon Serra Mester és bazártulajdonos rugalmasságát, korrektségét és pontosságát egy pirosponttal!
-
Lejszi
senior tag
Pirospont orkester kolegának az LCD-ért
-
Skipper
tag
Pirospont jár Sopi fórumtársnak, aki szó nélkül visszavette tőlem a vezetéknélküli egerét, mivel nálam gondok voltak a hatótávolságával. Köszönet ezért
-
Ivanh
senior tag
ocsi19 úrnak megajánlanék egy pirosat, a megelőlegezett bizalomért és a türelemért, de nem kevésbé a jó cuccért.
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
ocsi19
senior tag
Ivanh-nak egy pirospötty, minden rendben zajlott
-
Boxer001
veterán
Egy piros pöttyöt KVamikaze Úrnak! Egy gyors telefon után kevesebb, mint 1 óra alatt 25 db írható dvd-t hozott el autóval Pestről ide Kistarcsára.
-
djbahool
senior tag
Pirospont: laci06 és furzsi
-
törölt tag
pirospont LuckyL kollégának egy tuti 40es notivinyóért. gyors, korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
Pirospont jár probesz kollégának a gyors reagálásért illetve a rugalmasságért.
(ddr1 sodimm samsung) -
Epsylon
aktív tag
Piros pont jár General_Salee-nak, mivel egy órán belül "házhoz"(munkahelyemre) hozta az i600-ast amit nagyon korrektül, pontos esztétikai leírással és fényképekkel hirdetett és piros pont jár CsaZsol-nak is, mivel telefonálás után fél óra múlva már a kezemben volt a megrendelt 2Gb-os microSD kártya. Külön köszönet mindkettejük rugalmasságáért és gyorsaságáért. Velük tényleg jó boltolni.
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
l@czko
aktív tag
Ismét egy piros pontos kolléga: Leslie_K. személyében.
Nagyon gyors, figyelmes, udvarias és nagyszerű volt üzletelni vele!
Köszönöm!
-
Gyuri27
félisten
kariad kollegának kérek egy pirosat
Amd - Radeon - Ryzen
-
kornel8585
tag
sziasztok,joces telszáma kéne mert nemtudom elérni,vennék tőle!!!!!köszi
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz kornel8585 #7798 üzenetére
Írj neki privit, ő majd megadja ha úgy véli.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest