- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
razor03
aktív tag
pool74 kártyát vett tőlem, pontos volt és korrekt, a piros pont jár neki
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce
-
AtHoS
nagyúr
apóka-nak visszakézből adnám a jól megérdemelt pirospontot, mivel: lealkudta, megkeresett, fizetési módot is szájbarágta. Nekem már csak utalnom kellett a Q6600 árát. Ráadásul úgy volt becsomagolva a cucc, hogy:
"Az elején forgattam kicsit a dobozt, hogy hol is kezdjek neki a bontásnak. Azért egy kés nagy segítségemre volt benne. Így is kb. 10 percig bontogattam, mire matrjóska szerűen előtűnt a végén a proci."Eddig még csak saját magamnál találkoztam ennyire bolondbiztos csomagolással
Ráadásul az ünnepek miatt a lehetőségek szerinti legelső napon postázta is: sajátkézbe, elsőbbségivel.
Ja igen. Linket nem tudok adni, mivel priviben keresett meg (látva, hogy G0-ás Q6600-at kajtatok több apróban is)
read-only mode on the forum
-
helkis
veterán
ismét sikeres üzletek állnak mögöttünk pirospontosztás következik:
medvezsolt-nak pirospont a tápért rugalmas, korrekt eladó!
ill.
b-max-nak a házakért az egyik legjobb arc akivel mostanában találkoztam![ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
b-max
senior tag
Köszönet [helkisnek] a vásárlást !
Korrekt tag, csak ajánlani tudom mindenkinek !
Pirospont jár !Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
Olekgsxr
tag
Szeretném itt is megköszönni subaruwrc kollégának a korrekt pontos és gyors üzletet.
[ Szerkesztve ]
-
Silex
aktív tag
Bullit -nak jár egy piros pont, a pompás kis vízhűtőblokkokért. Korrekt, pontos és még jó fej is!
-
PNEUM
aktív tag
Én B-L-A-C-K fórumtársat tudom mindenkinek ajánlani. Korrekt tag. Egy nagy piros pontot kérnék én is neki.
"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke
-
bogyó73
tag
jár egy nagy piros pont Methos07 kollégának a lebonyolított vga üzletünkért
nagyon korrekt üzletfél[ Szerkesztve ]
Marquee 9000 LC
-
Beowulf_78
addikt
Szeretnék kérni egy piros pontot [BoriszWS] kollégának a korrekt RAM bizniszért. Korrekt, megbízható embert ismmertem meg a személyében![link]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Dinó
újonc
dedix-nek piros pötty a hatékony segítségért még késő esti órákban is!
[ Szerkesztve ]
-
Dinó
újonc
dedix-nek piros pötty a hatékony segítségéért még késő esti órákban is!
-
Beowulf_78
addikt
Ha segítségért pirosat osztogatnának, szted nekem, és a többieknek hány piros lenne? A segítség alap itt a fórumon, ezért sehol sem osztogatnak pirosat. Olvasd el a topik címét..
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
orkester
őstag
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Többeknél észrevettem, hogy nem került fel az oldalra a piros pontja (persze az éppen aktuális szabályokat figyelembe véve). Ellenőrizzétek le és a jogos pontokat pótoljuk.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Tralla79
tag
maxrad1580 gyors és korrekt volt [link]
még kvázi...
-
veterán
Halee!
Felfedeztem nemrég, h van 2 piros pontom.
Azt lehet tudni, h konkrétan kitől kaptam?mod:
bocsi, közben megtaláltam keresővel..[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
DroneZ
aktív tag
nekem 3 elmaradásom lenne piros pont ügyben melyekből
kettőt [Gianni27]
és egyet [sevadevil7]teljesen korrektek, gyorsak és megbízhatóak. csak ajánlani tudom Őket mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
mocsisz
csendes tag
Egy pirospontot adnék
[fitmin]
kollégának
Ajánlom mindenkinek és köszönöm a vásárlást! -
fitmin
csendes tag
Egy pirospontot adnék
mocsisz -nak
korrekt eladóértékelt felhasználó (LINK)
-
ÉM
tag
Én is kérnék rento-nak bevésni egy pirosat, mivel eddig csak ő jutalmazott engem. Szóval a Gigabyte 965P-S3-as lap vásárlásáért, meg a korábbiakért is.
-
budo82
tag
Zájec kollegának kérnék ismét bevésni egy nagy pirosat. Ezt a gyönyörűséget vettem tőle.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
mzperx975
csendes tag
ad-m nak piros pont jár a lebeszélt üzletmenet pontos betartásához,jo volt vele üzletett kötni[link]
-
8
senior tag
Én három kollégának szeretnék pirospontot jutalmazni:
laci06 és aram01 mint eladókank és
OffsB mint vevőnek.Mindhármójukra igaz, hogy korrektek, pontosak és gyorsak voltak, kiváló kommunikációval
Ha valakit nagyon érdekel hogy mit vettem tőlük akkor pü, egyébként senkinek semmi köze hozzá úgyhogy az árukat ide nem linkelem be.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
aram01
nagyúr
beavis83 számára is jár a pirospötty a megbeszéltekhez tartja magát korrekt vevő öröm volt vele üzletelni
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
S.Y.S.
aktív tag
Egy piros pöttyöt kéretik bevésetni pszichiater fórumtársnak. Gyors, hibátlan üzlet.
Szépen mennek a ramok.Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
depmod
aktív tag
Jár a pirospont Zoliboy95-nek is, korrekt eladó, kicsit szétszórt, de Úriember.
Hirdetése emitten vanMegérdemli, már a fülemet rágta a piroskájáért
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
bartucc
addikt
Piros pont 3 kollégának is, akikkel sikeresen üzleteltem, ajánlom bárki figyelmébe őket:
Fero02
Chaser
Norb3rto[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
subaruwrc
félisten
Olekgsxr-nek pirospont a pontosságért és korrektségért.
[ Szerkesztve ]
-
Fintzy
csendes tag
Piros pont az alább felsoroltaknak:
mivel nem régen hallottam, hogy nekem is van egy piros pontom, ezért azzal a fórumtárssal kezdem a sort, aki azt adta: Kaics-
továbbá: ploteus
Predator666
Lacyka
aeroxr
Balu77
hugos
boszorkány
dejavue
Zoli21
spongyi
Lacika001
Steve(AMD)
Klemens mindnyájuktól vásároltam, Lacyka001 és hugos esetében személyes üzletkötés volt, a többieknek előre utaltam, megbizható, korrekt emberek
Külön elismerés Kucsek kollégának, aki ugyan nyomatékos kérésem ellenére sem tértivevénnyel adta fel a 2x1GB GeiL ramot, (csak ajánlottan), igy aztán valahol a POSTÁSunk bugyraiban létezhet e nagyszerű páros (mert nem érkezett meg), ám amint Őt kártalanitotta a posta, hamarosan visszautalta nekem a pénzt (Bocs Feri, nem árulkodásképpen, hanem példálózási céllal irtam ilyen részletesen )RESPECT 4 U BOYS!!!
Fintzy
[ Szerkesztve ]
There are no atheists on turbulent airplanes - Erica Jong
-
Navaze
tag
Üdv all.
Dobnék egy nagy piros pontot krivy testvérünknek,
a tőle vásárolt q6600-os ért, és az erősen kivételes dinamizmussal átitatott házhoz szállításért.(............(o)...............(o)..............)
-
johniee
senior tag
pegazus is érdemel egy pirosat, még régebben vettem tőle egy E2180 procit - a hirdetés linkjét nem találom
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Rhino666
addikt
válasz PowerBuldog #17983 üzenetére
PowerBuldog számára is egy piros a sok vásárlásért.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
VIBO
őstag
ezennel szeretnék küldeni egy pirosat ezekiel_ston kollégának ls mindenkinek aki szereti
köszönöm
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
zsolesz010
senior tag
DonK Vinyó-üzlet. 7 privát kellett csak, majd telefonon tájékoztatott mindenről. Korrekt üzletfél
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 500GB-os notivinyó
Kérnék neki egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
Aktív témák
- Projektor topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...