Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zoarden

    tag

    Kaptam kipróbálásra egy tríciumos Carnivalt.
    Tapasztalatok:
    A szíj lötyögős, akit ez zavar, le kell cserélni (pl) vagy retrósnak felfogni. A középső szemek széle polir ez jó (a San Martinomhoz is jobb lett volna, inkább így lenne és nem fordítva (kevés polír, többi szálcsiszolt). Pillangócsat van rajta, valaki szereti, valaki nem (én se nagyon kedvelem), egyébként jól működik. Szerkezet Ronda 1-nemsvájci (tán Thai üzemükből?), rendben pontosan műxik.
    Szerintem a tok kidolgozottsága rendben van, kellemes rápillantani a maga kategóriájában kezelve.
    A leolvashatósága nappal kiváló. Valamit valamiért – a feketeség számomra soxor komor , unalmas - az én ízlésemben ezt narancssárga index/mutató, vagy sötétszürke számlap oldaná – némi leolvashatóság -vesztés mellett. Zafiros, visszatükröződés nem nagyon van.
    Sötétben:
    ezek a tríciumcsövek nem fognak úgy világítani mint egy „feltöltött” lume festék, tehát világosból sötétbe kerülve a leolvasása nem tud versenyezni egy jó lumineszcens anyaggal-eleinte.
    Viszont amikor az ember szeme hozzászokik a sötéthez, teljesen jól, egyértelműen leolvasható – nekem szemüveg nélkül is. Ezt a topicban többen is leírták korábban. Nem fog leolvashatatlanságig halványulni soha, ennyiben már előnye van a kémiai festékekhez képest. Valamennyit biztos fáradt, 6,5 éves az óra -a T25(?) csövek idősebbek is lehetnek.
    Egy többször ennyibe kerülő nem kínain lehet hogy erősebbek is, nincs összehasonlítási alapom. Ez 2017-ben 76-89eFt között volt Alin

    Úgy tűnik hogy már nem lehet kapni tríciumost.
    A Yelang túl erős motívumokkal rendelkezik az én ízlésemnek , az Epoch meg nemtommmilyen, nem emlékszem hogy eddig gyakran felbukkant volna .

    [ Szerkesztve ]

    I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!

Új hozzászólás Aktív témák