- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz Bukk900 #34400 üzenetére
Szerintem ez csak egy kevéssé sikerült díszítő elem egy sima három mutatós számlapján.
El lehet ugyan diszkréten rejteni a kronó aktivátor / stop gombját a koronában, de azt egyrészt látnánk plusz a monopusher megoldás nem is ez az árkategória.
Vagy lehet rá használni a lünettát (lenyom - elfordít), pont tegnap szemlézett ilyet a Dávid, de az a két MB kronó is 47k euróról indul.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #34402 üzenetére
Gondoltam, hogy ez tetszhet, mert elég jó a mutatók leolvashatósága. Van fekete számlapos verzió is, de nekem ez a kék érdekesebb. Ez a ref 7070, de van a nagyon hasonló 7030 is, annak kicsit más a tokformája, gyors összehasonlítás.
-
driv4r
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #34404 üzenetére
Nekem is az a legkevésbé bejövős, de a többi jöhetne bárhol, bármikor. Nagyon félek ettől a vintage Seiko kronó vonaltól, mert ismerem magam, és könnyen lehetne belőle egy Pokémon kártya jellegű habzsolás. Szerencse, hogy ennek anyagi korlátai lennének előbb-utóbb, nagyon drágák már. Másik topikban tavaly Spet tette fel az óráit, ott volt pár klassz darab, még flyback 7016 is.
-
mqm
senior tag
Sikerült elkalandoznom a kínai órák világában. (Tudtam ,hogy nem lesz olyan egyszerű a döntés..)
Két választottam van, és egyszerűen nem tudok dönteni.
Az egyik a Ciga design MY. Gyönyörű óra, és köztudottan minőségi. Nem hiába nyernek folyamatosan díjakat.
A másik meg egy San Martin. Nem igazán ismerem a gyártót, de első ránézésre jó cuccokat csinál.
Kinek melyik jön be? Tudom ,hogy az ízlés szubjektív, de nem tudok dönteni..(A San Martin, narancs (a videóban sokkal inkább látszik a valódi színe) és a zöld jön be, mind a kettő acél szíjjal.)
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Szerk.:
Az a San Martin amit linkeltem nem autoamata.
Ez lenne inkább.
-
zoarden
tag
Ez a kettő liszemelt eléggé eltérő stílusú, az egyik kronó a másik szkeleton, az egyik egy funky stílus, a másik acélszürke komolyságú némi szinesítő narancssárgával..nem is tudom mit mondanék rá..csontvázasított egy kis bauhaus beütéssel.
kérdések amire pl magadnak meg kell adnod a választ: Melyik miért tetszik? Mikor, hova, milyen alkalomból hordanád?
A San Martinok jó minőségűek, ha visszakeresel a topicban, találsz róla több infót.I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
freddirty
senior tag
A San Martin narancsos verziója van itthon. 160-170 USD körüli az ára, de szerintem kínai órához képest erősen túlárazott (Szerintem a San Martin túlértékelt, de mondjuk ezt két SM óra után mondom, lehet másnak van több). A tok semmi extra, az élek túl élesek, a stiftek környékén még hegyesek is. A szerkezet ha jól emlékszem VK61, másodpercmutatóra ne számíts nincs rajta. De ezen kívül szerintem OK az óra, vidám a kinézet, narancs/fehér nato szíjjakkal funny nyári viseletre tök OK.
Az ára az ami problémás, Igazából 50-60 dolcsi környékén kéne lennie. Ugyanennyiért tríciumos fényevő kínai órát vettem, jobb tokkal, vagy 60-70 dollárért bármelyik Addiesdrive/Steeldive messze jobb minőségű. (de mondjuk azok azt hiszem mind mechanikusok NH35-el)
A Ciga design nagyon megosztó, ha bejön a kinézet akkor miért ne? Nekem nincs, de nekem fontos a jó leolvashatóság, tehát nem is lesz.fred
-
mqm
senior tag
válasz freddirty #34409 üzenetére
Köszönöm, akkor a San Martin ki is esett a képből.
Zoarden #34408:
Hordani szinte bárhová hordom bármelyik óramámat, bölcsibe/játszótérre menni, vásárolni stb.. Melós az nyilván egy van amit használok, ott azért kapja a törődést szegény Garmin.
Skeleton órát rég szerettem volna, ha már mechanikus, akkor már lássam is mi folyik a számlap alatt. Egyedül a leolvashatóság ami igencsak nehézkes ebben az estben. Viszont ha tudsz mondani (nem csak kínait) ami skeleton, és egyszerre jól olvasható, valamint ebbe a 100 körüli összegbe belefér, hallgatlak![ Szerkesztve ]
-
zoarden
tag
válasz freddirty #34409 üzenetére
Mi volt a másik, hogy a narancsos mellet az SM-ről lett a véleményed?
Nem tudom hogy ez a konkrét típus és példány ennyire kilóg e, elhiszem hogy az említett problémáid voltak vele, de úgy általában szerintem elég sarkos azt mondani hogy
"60-70 dollárért bármelyik Addiesdrive/Steeldive messze jobb minőségű" mint a San Martin.
Én nem ezt tapasztaltam. Mindhárom(kettő) van, volt. Hogy messze jobbak? Hm.Nem tudom felfedezni hogy miben tudnának egyáltalán ugyanazon a szinten lenni.
A saját sn10129-es San Martinom pont hogy pl. tok kidolgozásban, de bármi másban is nem egy kategória a 60-70 dolláros Addiesdrive/Steeldive - okkal. Utóbbiakról is megjegyezném hogy ki kell várni/rá kell keresni hogy valamelyik akcióban ennyiért mechanikus szerkezettel megkapd.
Ja még egy: mikor volt utoljára 60-70-ért kapható valódi tríciumcsövekkel szerelt óra az Alin? mert nem mostanában lehetett...I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
szkeleton és a jó leolvashatóság ritkán találkoznak. Legalábbis én nem nagyon emlékszem ilyen együttállásra.
Amikor hosszú óraviseletlenség után megvettem az első órámat kb 13 éve, egy ún open heart-osat találtam, aminél csak a billegőnél/hajszálrugónál volt megnyitva a számlapja , A hátlap viszont üvegből volt. Tehát ki tudtam magam élvezkedni, mert láthattam előlről is a mozgást, hátul pedig még mást is.
Így ez a leolvashatósággal értelmes kompromisszum volt.
Valakinek meg olyan az ízlése hogy frászt kap az open heart miatti szimmetriahiány miatt
(mondjuk az enyémen 6 óránál van van a hajszálrugó, így ez nem sérül, de ez szerkezetfüggő )
Élőben lenen jó látnod-amire persze nem nagyon lehetőség*.
Egy-egy nehezebben leolvashatónak tűnőnél is van, hogy mozgatva az órát más beesési szögnél jobbá válik a leolvashatóság. Meg persze a generált mesterséges fotókhoz képest soxor másképp hat egy élő kép.
Emiatt próbálj rákeresni youtube-on, egy videon legalább lesz sejtésed a mozgatott több szögből felvett órán hogy milyen lehet élőben.
Ha nem zavar hogy nehezebben olvasod le, akkor nem gond.
*Vagy 6 éve egy open heartos Orient Start felpróbáltam és ezért nem vettem meg a Tutunál, mert élőbben annyit csillogott, volt rajta több komplikáció és számlap megnyitás hogy ékszernek elment-szép kidolgozottsággal, részeltekkel, de az én szememmel órának már kevésbé.[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
-
driv4r
aktív tag
Ez ígéretesnek tűnik, kíváncsian várom a reakciókat pro és kontra.
-
dzsi23
addikt
válasz baal-amiga #34399 üzenetére
Nem vagyok tisztában a kovászos kenyér keltezési idejével (őszintén szólva semmit sem kelesztettem még); pont 24 óra lenne? Bár időmérésre nem igazán alkalmas a 24 órás skála a VK64-en, mert az a rendes időt mutatja, nem a stopperhez tartozik. Ha gyakran jár az ember a sarkvidékeken, vagy többnapos barlangtúrákon, akkor tök jól jöhet a 24 órás kijelzés. Vagy egy átmulatott téli éjszaka után felébredve jó lehet tudni, hogy reggel vagy délután 5 óra van, mert kint mindenképp sötét van.
[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Ha már kronó szóba esett, a kínaiak találtak egy ügyes módszert. Percgyűjtő segédmutató nélkül is jelzi az eltelt perceket. Szerencsére nem terjedt el 🙂
[link] -
freddirty
senior tag
válasz zoarden #34411 üzenetére
Én úgy gondolom eléggé tényszerűen írtam amit tapasztaltam. A narancs SM (SN0116-G-JS) tokján a fülek végei nincsenek eldolgozva, csak simán merőlegesen lecsiszolva. Simán lehet papírt hasogatni vele. A tok alján sem vitták túlzásba a melót. Az egyszerű olcsó mechaquartz, nato szíj, bármilyen díszítés nélküli hátlap egyértelműen nem a 170usd kínai kategória. (Egyébként én szeretem, más gond nincs vele, hordok én ennél egyszerűbb órákat is nem vagyok finnyás )
Szemben ott a szintén nemrég vett yelang, ahol pont ugyanennyibe belefért még a trícium és egy normálisabban kidolgozott (igaz nagyobb) tok, szép hátlap és solar szerkezet. De írtam is róla itt.
Ára:
De lehet csak ez a SM típus ami kilóg?! A másik SM nálam egy SN0129, ott a tok sokkal magasabb minőségű, csak összképben nekem annyira nem jön be már kézbe véve. (vásárlás óta a tokjában maradt) De azért az SN0129 ára kb. 270 USD tehát egy százassal arrébb van, el is várható hogy normálisabb legyen. Egyébként a fémszíja az SN0129-nek szép, rendben van. (de ott is vannak azért éleldolgozási problémák az alján). Erről is írtam itt.
Mostanában nem tervezek órát venni, de ha most vennék kínait akkor az vszleg addiesdrive (vagy Tissel ) lenne, de azonnal kukáznám a hozzá kapott fémszíjat, és rendelnék a starpcode-tól másik 70 dolcsiért egy pöpec fémszíjat.fred
-
dzsi23
addikt
válasz nebancsa #34417 üzenetére
Az olcsó kronók gyakran így "visszatekerve" nulláznak, akkor is, ha van percgyűjtő, és valószínűleg a tiédben is van percgyűjtő 9 óránál, legalább is a szerkezetben van, csak a dizájn miatt lehagyták a számlapról, hogy jobban hasonlítson a 2 segédszámlapos iwc portugieserre.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz freddirty #34418 üzenetére
Biztos már fáradt voltál, és csak elütötted a karaktereket. Az újak kedvéért, nincs addiesdrive és kínai tissel sem. Van kínai Addiesdive, és koreai Tisell. Utóbbi addig volt jó vétel, amíg meg lehetett úszni a terheket. Előbbi gyártó nekem bejön árban és értékben egyaránt. A nevezett SN 0129 sztem jó minőség, 80-100 ezer forintot simán megér. Nekem az ezüst számlapos jön be. Egy jó akcióban talán még vennék is.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Land
veterán
Tudom, hogy utólag korrigáltad, de nekem pont ez az avocado féle SM jön be mostanában. Keresek 100k Ft-ig jó minőségű, jó acél szíjas saját dizájnos Quartz órát és ezt szemeltem ki. De ha vannak még tippek "original" dizájnra, akkor jöhet nekem pár tipp. Homageból már tele az óratartóm.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Nézőpont kérdése az ár. Ha megnézzük az ismertebb nagyobb gyártókat, akkor jó tokos, zafíros, jó szíjas (tömör végszem, nem csörgős zörgős tömör szemes szíj, normális, nem lemez kapocs), jó lumés óra nem igazán van 100k Ft-ig. És máris nem drága egy quartz SM...
És szerintem ég és föld egy SM vagy egy Addiesdive, Pagani stb óra minősége. Volt mindből, kapásból úgy kezdtem, hogy a szíjat lehajítottam róluk, mert gagyi volt.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
mqm
senior tag
válasz dzsi23 #34414 üzenetére
Ez nagyon jó. Viszont nem találtam nagyon sehol, 1-2 kínai oldalon maximum ahonnan nem biztos hogy rendelnék..
Land #34423:
Valószínűleg igazad van. Nem veszek újonnan órát, ez lenne az első ilyen. Annyi kitétel volt az elején ,hogy autoamata legyen, ez nem az, viszont baromira jól néz ki!
Reméltem ,hogy inkább 60k körül kijön a próbálkozás egy nekem tetsző autoamata órával. Viszont ahogy látom ezt el kell felejtenem..[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz driv4r #34360 üzenetére
Jó reggelt, ma megint szép idő van.
Nem kínai, bár fagyalllo esetleg rendelkezik a laikus vélekedésemet cáfoló megdönthetetlen bizonyítékokkal, viszont olcsó, mert használt volt.
Amikor tavaly megjött, kukázni akartam a vállalhatatlanul túlstilizált fémszíj miatt, de megörökölt egy Aliexpress szíjat, és lassan ott tartok, inkább ez maradjon, és ne a ‘vidám nyári’ Citizen, mert tetszik az ‘automatic’ felirat betűtípusa és a lebegő indexek. ETA 2836, day-date, bár ez nálam teljesen indifferens dolog, mint azt a képek is bizonyítják.
-
driv4r
aktív tag
válasz @mriya@ #34428 üzenetére
Lehet, hisz azzal adták, de nekem too much volt, főleg az a T betű az endlink furatában. A lyuggatott, racsing fémszíj is elég sok, az csak a vintage Seiko Speedtimerek esetében menő, ugye fagyalllo, erősítsd meg ezt kérlek, de a Tissot ‘T’ az nekem túl bazári. A hátlapon is van egy kormányküllő motívum, de azt legalább nem látom. Tipikus túlgondolt, ‘ezt azt jelképezi, hogy’ jellegű formai elem, beleverik erővel az orrom a nyilvánvalóba.
-
zoarden
tag
válasz fagyalllo #34426 üzenetére
fagyallo és driv4r
Akkor mondhatni ez a Tissot nem lehet tájidegen ebben a topicban, hanem őshonos, csak konkrétan nem tudni DNS vizsgálat nélkül hogy mely elemei tartoznak a közös génbázisba.Amúgy teccetős az óra.
Valahol érzem az automatic felirat iránti vonzalmad mozgatórugóit.Tavaly volt olyanom hogy az alsónacis full-lume-os Citizen felkerült a kívánságlistámra, de aztán idővel elmúlt.
Magam sem tudom miért, talán a diverek dobozbeli elszaporodása miatti tudatalatti önkorlátozás szele csapot meg álmombanI want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
driv4r
aktív tag
válasz zoarden #34430 üzenetére
Ha esetleg felébredsz ebből a rossz álomból, hogy túl sok órád lenne _és_ én meg mégis elpasszolnám a Citizent, Te leszel az első, akinek írok privátot.
Bár a nemzetgazdasági minisztérium szerint az idei év már a növekedés éve lesz a high pressure economy jegyében, én a saját kollekciómban mégis inkább az ortodox, jól bevált, anticiklikus restrikciós politikát
fogomszeretném alkalmazni, magyarul kemény megtizedelésre lenne szükség. Legalábbis most ezt mondom, miközben 10-12 óra van a figyelőmben;) -
-
bigmasterg
addikt
Szerintem meg kifejezetten jó ár/érték arányúak a SanMartinok. Igaz érdemes kivárni az akciókat. Saját tapasztalat SM-el: [link]
Én elégedett vagyok vele.
A szíj szélét találtam kicsit élesnek, de azt sikerült órással 2ezer ft-ból megoldani. Ezen kívül tök jó a fém szíja, masszív, nem lötyögős és gyorsállítós is.
Konkrétan a 70 ezer Ft-os forstner szíjam nem jobb minőségű. (azóta is a nivada van rajta).
Pl egy hasonló sítulsó pagani design szíj gyengébb ennél. -
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #34434 üzenetére
A Forstner miért nem jött be?* Tavaly gondolkodtam backup Speedy braceletben, itt kötöttem ki végül, a full brushed verziónál. Esetleg ez, feleannyiért. Van eredeti gyárim, de azt azonnal levettem az esetleges elpasszolás miatt, azóta NATO vagy bőr, de néha hiányzik a fém.
* Tudom, hogy a tied SM, nem Moonwatch, de azért érdekelne, miért nem jó, anyag, kidolgozás, ár-érték arány? Nem sokkal, de drágábbak is ezek a Forstnerek az Uncle Seiko-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz driv4r #34435 üzenetére
A konkurenciát nem próbáltam, ezt találtam chro24en okés áron. Simán lehet hogy az uncle straps sem jobb.
Ennyi pénzért jobb minőséget, pontosabb megmunkálást vártam volna el (kisebb hézagokat a szemek között).
Nincs nagy csuklóm, 16-17cm, sok szem kikerült és így is ilyen lógása van a szíjnak:
videó
Plusz az élek is lehetnének egy kicsit simábbak.Mido ocean star gyári szíja is ilyesmi összeg, (+ [link] ) és össze sem lehet őket hasonlítani. Oké más kialakítás, de szerintem ez a szíj kifejezetten kiemelkedő az árához képest. Kívül-belül lekerekített, polírozott élek, gyorsállítós csat, amit az óra levétele nélkül lehet állítani, masszív felépítés, vastag, tömör szemek. Minőség érzete van az egésznek.
Na az Omega gyári fém szíja még ehhez képest is egy másik szint, azt lecserélni erre számomra kicsit kiábrándító volt. Egyszerűen túl nagy a kontraszt.
A nivadán elvagyok vele, az eleve egy retro design, ahhoz illik egy ilyen retro kinézetű és megmunkálású szíj. Igazából kényelmes is, mert tud mozogni, csak a 300M-hez élőben nekem kevés volt.
-
driv4r
aktív tag
válasz Churpik #34382 üzenetére
Bármilyen tartalmat legyártok, főleg megrendelésre, de ez most saját késztetésű és on-topic.
Újabb hülye nevű versenyző, RMALTI, eddig ilyet nem láttam, kicsit olyan, mint egy
GS kopiSN0129 kopija, csakkockás abroszlinen számlappal, a szürke tetszik.És vannak olyan számlapok is, melyek már előre lenyúlják a San Martin eddig csak fórumokon megszondázott új verzióit, aventurin, lápisz, meg sötétkék. Na szép dolog, mondhatom.
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #34436 üzenetére
A képen nem volt vészes, a videón azért volt egy kis lity-lötyi, rongyláb-király feelingje, de hát táncolni is kényelmesebb egy kitaposott cipőben.
Akkor passz, nem tudom, lehet, hogy végül ezt is Aliról fogom megoldani, egy filléres jubilee már úton van egy szintén filléres Seiko búvárhoz, nagyon izgulok, milyen lesz a találkozásuk.
-
mqm
senior tag
Így már megéri viszont!
180$ szállítással együtt.
-
driv4r
aktív tag
válasz pulutodurumo #34439 üzenetére
Az a majdnem Seiko tök jó magában is, de ezen a fémen is. Én a történelmi hűség jegyében a legolcsóbb hollow endlink jubilee szíjat rendeltem a 6309 Pepsire, megvan az eredetije, csak endlink nélkül, max átoperálom, de előtte jól összekaristolom, hogy autentikusabb legyen.
-
zoarden
tag
válasz driv4r #34431 üzenetére
Nekem is optimalizálni kéne a dobozokban élő lakosságot. Vagyis a különbejáratú demokratikus anarchoszindikalista óraállamom egyenlőségpárti(yt!) szitizenjeinek számát egy a valós együttéléshez közelítő inte Grálgörbe mentén kéne optimalizálni.
Nem... ne is jusson eszembe és tesene használd a leépítés szót mert az óradobozokat védő üveges szekrényből pont idelátni a képernyőre..
A tizedelés* kifejezése az meg aztán végképp nyers, erőszakpárti ortodokszia.
Kövessük a holisztikus megközelítést és predektív módon transzparens rertrospektivitással őszintén nézzünk magunkba. Melyikük hullhat ki rostán *húzza ki a rövidebb szalmaszálat a csomóból? Valójában mindegyikük hozzájárul így vagy úgy a saját, különbejáratú horolohungáriánk mak...marokgazdasága dzsídipijének csuklón realizálódó lerakódáshoz.
ugye?[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
fakekorom
tag
CUSTOMS, TAXES, DUTIES AND FEES
●Prices displayed on the website are in US Dollars. ( Excluding any Import Duties / Custom / VAT Charges etc. )
●Some countries may have Import duties, VAT taxes, Custom fees, brokerage fees, extra local carrier charges or other charges etc. issued by recipient’s local government or agents. Any such charges have to be taken care by the recipient because it goes to recipient countries development and welfare programs.
●Since duties and taxes differ from country to country so we are unable to provide estimation on same, we suggest you to contact your local customs office / agents for further information.IMPORTANT NOTES: Shipping Fees and taxes will not be refunded for the packages that are refused due to Any Duties/Taxes at the recipient end.
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Faresz1976
aktív tag
Leárazták a Starking AM0184-as modellt 25e-re bőrszíjjal. SK1813 szerkezettel 28800 lengésszámmal.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
Megjött a szövet/bőr szíjam a Pagani Coctail-hoz. A vicc, hogy az óra még nem jött meg, pedig 2-3 nappal előbb rendeltem.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Land
veterán
Lehet bepróbálom. Vagy megfogják vagy nem, de valamiért csak az a neve a szállítási módnak, hogy taxes-free Post Shipping...
Így kb 62.000 Ft lenne. Ha megszorzom 1.3-mal, akkor kb. 81.000 Ft lenne.
Megnéztem skbwatchesen, ahol alapból Németországból küldik. Ott 218 dollár lenne és annak tuti az a vége, mely kb 75.000 Ft.
Alin pedig jóval drágább jelenleg.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest