- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #30351 üzenetére
2. “9 helyett 6” szerintem az OK, megfordul az olvasási irány.
3. Chronograph… ja, persze… -
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #30352 üzenetére
Chronograph igen....
Na de most magyarázzátok el mi ez a 6-9 dolog. A 6-nál levágott 6-os van a 9-nél 9-es. Legalább is én ezt látom , de gyakran vagyok vak .[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #30353 üzenetére
Naptár részt nézd!
De driv4r látja jól.[ Szerkesztve ]
"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Ubulhun #30354 üzenetére
Ja értem már!!!!!! De az ugye nem hiba mert a 9 és 23 nál fordul. Valóban fura de így álmodták meg
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
driv4r
aktív tag
Alsó “segédkörre” tették a naptárat. Elindul 1-nél a számozás, de ugye 3 órás poziban át kell fordulni, ne fejjel lefele folytatódjon. 9 óránál újra átfordul.
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #30355 üzenetére
Azért érdekelne, mi a búbánat történik, ha elindítom a nemlétező stoppert. Lehet, hogy a gombokra telepítették a day / date beállítást?
[edit] nem merném használni. Ahányszor megnyomod, annyiszor elpusztul egy
kiscicabecsületes idős órásmester valahol.[ Szerkesztve ]
-
phrenetiX
tag
válasz 5-ös kezelő #30334 üzenetére
Tudsz anni egy linket ehhez az órához?
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Faresz1976
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #30359 üzenetére
És az milyen lenne már, ha mondjuk a korona első pozícióban a mellette levő ‘Brand LOGO’-t fordítaná el a számlapon, mint a régi Bond filmekben az Aston Martin rendszámtábláját?
Lenne egy 3-4 oldalú elfordítható hasáb, mindegyik oldalán más márkanévvel. És csak rajtad múlik, melyik nap van Carrera, Portugieser vagy éppen (vertikálisan) bicompax Patek a csuklódon. Rohanok szabadalmaztatni az ötletet!
-
-
Faresz1976
aktív tag
Milyen munka, hogy a Addiesdive Willard fehér 3d számlapos óráját az augusztusi akcióban 25e ért adta, most meg 40e
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Pagani is van hasonló stílusban, elírások nélkül.
-
zolikaDB
veterán
válasz Faresz1976 #30362 üzenetére
Valszeg az igazi akció lehetett, másrészt "jól fog esni" ha 11.11-ben megint akciózzák
-
dzsi23
addikt
Nekem volt geman órám! [link] Amit rendeltem, az tényleg kronó volt, de ez a dátumos jött helyette. A "geman" felirat ki lett tárgyalva akkor is.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Bukk900 #30363 üzenetére
Nem rossz-nem rossz. Bár nekem nagyon tetszik a Loreo, mert nagyon élénk a kék szín benne. Tetszik a kék-fehér kombó.
-
zolikaDB
veterán
Itt új reggel lejön 10%, és akkor 90$ + megússza valahogy a sarcot: [link]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz dzsi23 #30314 üzenetére
Majd írd meg mi lett vele. Annak idején mikor a pagani aquaracert vettem akkor 5k-ért lehetett st6-ot venni bele.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #30334 üzenetére
Jól néz ki gratula!
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Faresz1976
aktív tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
Én 20-ért vettem . Meg valahonnan le kell árazni majd.
-
-
Faresz1976
aktív tag
válasz xcvbxcvb #30372 üzenetére
20e??? Ja várj, lehet, hogy annyi volt mert a 25e-ből lejött az akció. No de mind1, igazad van valahonnét le kell....
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz driv4r #30360 üzenetére
Vannak Porco-s seikok is. Csak már megjelenésükkor sem voltak olcsóak. Most meg már millió felettiek.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz xcvbxcvb #30373 üzenetére
Igen, újra gyártják ugyanabban a formában, sőt amikor épp van a webshopban, kapsz hawaii inget is mellé.
Momentum Watch Sea Quartz 30, fekete tropic szíjjal. Nem is egy ökör ára a mai órapiacon, főleg, hogy Thomas Sullivan Magnum is viselte az első pár évadban. -
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #30359 üzenetére
Kedvenc iwc homage órám, kicsit jobb minőségben.
[link] -
dzsi23
addikt
válasz driv4r #30383 üzenetére
A Paulareistől elhatárolódom, sosem vennék olyat, az a név már nekem is túl sok, a minősége pedig túl kevés. Csak topiktársnak volt több darab is, ezért kerültek szóba anno.
#30377 Churpik:
Volt már itt szó olyan homage kronóról is, aminek az eredetijén 30 perces percgyűjtő van, ezért a másolat számlapjára is 30 percest rajzoltak, de a szerkezet 60 perces, vagyis fel kell szorozni 2-vel a mutatott értéket.#30347 @mriya@:
Kár, hogy ezek a képek egy Rolexről készültek; jó lenne, ha a Pagani lünettája is ilyen színű lenne, nem olyan élénk piros-kék. Akkor lehet beruháznék egy NH34-es pepsire.#30345 Keil Walker:
Én sajnos nem értek ennyire hozzá, de azért belenézek, hátha észreveszek valamit. Ha nem, akkor cserélem, azt én is meg tudom oldani.#30369 xcvbxcvb:
Mindenképp megírom majd. Ha jól látom, most kicsit drágábbak... bár sokkal drágábban is van ugyanaz... ki tudja, melyik a jó. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz nebancsa #30384 üzenetére
Hát én ezzel beszívtam. Kettőt nyertem annak idején ebay liciten. Az egyiket egyből visszaküldtem mert nem húzta fel magát rendesen, a másiknak meg pár hónap után állandóan megakadt a másodpercmutatója. Ez azóta is szétszedve vár, valamire
-
driv4r
aktív tag
Nem kínai, nem olcsó, nem érdekel. Nem megyek ma már át a másik topikba, itt is jó.
Jelentem, ma 17h körül megőrült a Savaria karórás részlege, hetek óta semmi érdemleges nem került fel, most meg ezek, rövid idő alatt:
Seiko Sportura SLQ015. Először csak néztem ki a fejemből, mi ez az izé, és főleg mitől 900eft, elírás lenne? Aztán utána olvastam, lassan kezdem érteni, mitől különleges, ma is tanultam valamit.
Seiko 6139-6015. Mai napig nem értem, mitől Bruce Lee vagy mitől Pogue egy ilyen óra, de legalább elolvastam két jó cikket is miatta. [link] [link]
Grand Carrera, két darab is. Ez teljesen hidegen hagy, de Savarián ritka madarak. Eladó szerint papír és doboz megléte plusz 200eft; hát, sok sikert.
Ez a Casio viszont nekem über alles és instant get, plusz csodálatos retro oldalt, oldalakat találtam, amikor rákerestem.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #30391 üzenetére
A SEIKO SPORTURA-ról volt szó az egyik Őszintén: órákról adásban.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #30392 üzenetére
Megnézem! Köszi!
Mégis átmentem előbb az "óra" óra topikba, muszáj volt feltennem ott egy kérdést...[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz Ubulhun #30394 üzenetére
Én komolyan szeretem ezt a topikot, sokszor őszintébb és támogatóbb, mint a másik, ahol néha laposabb a témázás, mint egy Piaget Altiplano.
Amúgy utálom ezt az "értékalapú" különbségtételt, a "sima óra", a "kínai / olcsó óra", meg a végképp értelmezhetetlen "exkluzív óra" gettókat, ezért vidáman és szándékosan szoktam ide - oda mászkálni, kivéve a luxit.
Továbbá kínosan vigyázok arra, ne kelljen pénzről beszélni órák kapcsán, csak ha muszáj, más topikokban, más megszólalók esetében meg gyakran mintha az lenne a lényeg. Szerintem úgy is lehet szeretni órákat, vagy beszélni róluk, ha éppen nincsenek is a birtokunkban, sőt, talán úgy lehet a legszabadabban és legőszintébben.
Kínai órát is szeretnék nagyon, de nem minden áron, mert van egy nagyon nagy DE. És amíg nem tudom megoldani magamban ezt a DE-t, addig csak távolról csodálom azt a kínait, amelyik megérdemli, és hidegen hagy az a kínai, amelyik mondjuk nem ilyen. Azokat pl. simán átgörgetem itt, nem zavar.
DE az nekem egyelőre zavaró, ha ránézek egy kínai órára, és az esetek egyelőre nagyobb részében tudom vagy sejtem, honnan jött az ihlet. Ez pilótánál a legkevésbé problémás, meg a sima dress watchnál, vagy volt pl. az a kaliforniai számlapos, meg a kínai írásjeles Merkur órák stb stb.
Vagy volt pl. az a San Martin GMT az ezüst számlappal, arra nagyon beindultam, ömlengtem róla itt is. De aztán rájöttem, GS kopi, és akkor eléggé lelombozódtam. Nem "sznobságból", mert van ötezer forintos használt Swatch-om, azt is szeretem (érzelmi érték), meg drágább
"exkluzív" (jézusom...)svájcim, azt is szeretem. Csak rossz érzés volt rájönni, hogy hiába szép, eredetileg másvalaki találta ki.Szóval ha lesz eredeti dizájn, ami tetszik is, azonnal lecsapok rá, addig is szívesen tájékozódom itt, csomó dolgot tanultam, mióta Faresz áthívott, plusz meg néha nem csak kínaiakról van szó, hanem öreg vagy egyéb olcsó órákról.
-
pulutodurumo
őstag
válasz driv4r #30395 üzenetére
Valóban, az eredetiség nem az első ami eszébe jut az embernek.
Elmondom az én történetemet.
Van Rolex Submariner, meg Daytona másolatom. Mindkettő kvarc. Soha a büdös életben nem fogom kifizetni egy új, eredeti árát úgy, hogy még várjak is rá 2 évet. Ezért marhára nem zavar. A Patek Philippe Nautilus kópia meg ugyan ez a négyzeten.
Ezek nekem csak viszonylag szép tárgyak, de nincs semmi mögöttes tartalom. Nem gondoltam soha, hogy valaki eredetinek fogja nézni például. Pláne hogy az emberek 95%-át nem is érdekli milyen óra van rajtam.
A Willard már kicsit más tészta, jóval elérhetőbb. Viszont sok vélemény, és videó után egyértelművé vált, hogy ez a Steeldive semmivel sem rosszabb mint az eredeti.
Végül jött a nemrég vásárolt San Martin. Az pedig már nem ide tartozik."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
driv4r
aktív tag
válasz pulutodurumo #30396 üzenetére
Korrekt, egyetértek azzal, hogy ezek “csak” tárgyak, és van amelyikhez társítunk valamiért többletértéket, és van olyan is, amelyikhez meg nem. És igen, úgy emlékszem, amikor fagyalllo javaslatára a “sima óra” topikban megnéztem az SM oldalt és írtam is egy hosszabbat róla, Te belinkelted azt a két koronás modellt, mondván, az nem emlékeztet egy konkrét másik darabra, és aztán meg is vetted. És milyen jól tetted
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz phrenetiX #30358 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, úgy tűnik, jó választás volt. Fél nap alatt mp-en belül van az eltérés, most jön az első éjszakánk együtt. Eddig nem leltem benne kivetnivalót. Kicsit nagynak érzem, de vastag bőrszíjjal be tudom csapni a szemem. Szépen siklik a mp mutató a 28800-as féllengés miatt. Tükröződés nem zavaró, de azon meglepődtem, milyen nehezen áll rá a szemem a számlap leolvasására - Berny és a Militado is jobb. Új szem kell ide, nem új óra. Összességében a minőség érződik rajta, sztem megérte a 65 rongyot. És nem állították meg vámkezelés céljából sem, mert nettó csak 120 euró körül van.
Ceree : Jó az a Berny a csuklódra, de ha vannak kétségeid, passzold. A dátumos és logós kevésbé szép sztem.
Itt vettem : [link]39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
phrenetiX
tag
válasz 5-ös kezelő #30398 üzenetére
Köszönöm, ennyit nem szánnék rá.
Szerintetek ez valid deal lehet? [link]
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz phrenetiX #30399 üzenetére
2016.06.02 óta működik a cég, ha jól láttam "clock and watches" forgalmazására alakult. Nem új cég. Neztem én is ezt az ajánlatot .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok