Hirdetés
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoszt
tag
válasz Mercutio_ #17067 üzenetére
Nem rendelgettem sorban végig az összes webáruháztól, de ez nem a teszter megkülönböztetése. Tapasztalatom szerint az új üveget küldik akkor is, ha a tesztert választod (kupak nélkül, fehér dobozban). Extreme-nél ugyanez a helyzet.
Ennyi parfümnél még ha szándékukban áll akkor is nehéz "naprakészen" tartani a kínálatot, de tapasztalatom szerint nem is nagyon izgatja a őket a téma, tisztelet a kivételnek.
A régi mindig jobb, ha nem romlott meg. Legalábbis ezt képzelem, úgy, hogy a régi üvegest nem ismerem.
Guerlain Vetiver Extreme szerintem a nevével ellentétben egy szép, modernebb, kerekebb (kevésbé szúrós, nem kis tüskeként érződik ki a sokféle illatjegy), zöldebb parfüm, amihez füstölő illatjegy plusz mélységet, melegséget ad. Egyik jobb, mint a másik. Kinek melyik.
200 ml-esnek is ugyanaz a szórófeje, mint a 100 ml-esé, kifújássegítő passzol rá.[ Szerkesztve ]
"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
Jhonny06
veterán
válasz Mercutio_ #17067 üzenetére
Szinte biztos, hogy az újat küldik. A korábbi verzió már régóta nem kapható sehol, ha csak nem valami ezer éves beragadt készlet van valahol, de nem hiszem. Általában csak nem cserélik le a képet vagy azt teszik be, amit random találnak neten. Jártam már így. Fragrantica kommentek szerint elég nagy a különbség a régi és új verzió között.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest