Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibbike01

    őstag

    Most jövök a douglesból. 6 parfümöt szaglásztam meg, papírcsíkokat is hoztam.

    1. Guerlain Homme Kíváncsi voltam rá nagyon. Ebből fújtam a csuklómra is. Először semmi extrát nem éreztem. Jó illat és kész. Mikor sétáltam haza akkor kezdtem el érezni az igazi illatát, és valami eszméletlen jó. Ez lett az új kedvencem, régóta keresek egy ehhez hasonló illatot. Tetszik, hogy könnyű, nyitott nyárias, de mégsem esik át a ló másik oldalára hogy aquás túl friss legyen (én nem kedvelem az ilyen illatokat). Úgy szerettem bele mint anno a Terre-be.

    2. Guerlain L'Homme Ideal Jó illat, érződik rajta, hogy jó és különleges akar lenni, de nekem egyszerűen nem tetszik. Túl nehéz, karamellás, nem parfüm illatnak való. Nekem nem jött be.

    3. Prada Luna Rossa Ezzel tényleg nehéz melléfogni. Egyszerűen jó illat. Ezt fújtam a másik csuklómra és a Guelain Homme-al keveredve k*b*szott jó illat keletkezett :K A Luna Rossát már régóta kedvelem.

    4. Chanel Allure Homme Sport Ez is jó illat, kicsit hasonlít az elsőként említett Guerlain-hoz. Ezt ki kell próbálnom még egyszer, mert már az orrom nem bírja :DDD

    5. Azzaro Chrome Ki volt rakva a parfüm mellé egy kis táblára hogy No1 parfüm a Douglesben. Kipróbáltam. Nem tetszik. Túl sportos nekem. Olyan mint mikor egy focimeccs után a srácok befújják magukat sport dezodorral. Tömegillat. Egyáltalán nem nekem való.

    6. Versace Eau Fraiche Kíváncsi voltam erre is, mert sokat emlegettétek a fórumon. 1 fokkal jobb mint az Azzaro, de kb ugyanaz a véleményem erről is. Nekem nem tetszik. Olcsó arcvíz illata van.

    Ez az én ízlésem, én véleményem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák