Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz SSJmeszes #79658 üzenetére

    Köszi! Nem bántam meg semmit! Azt sem, hogy kimentem, megpróbáltam, meg azt sem, hogy hazajöttem. :)
    Most egy kicsit pihenek, ez a december már nem a munkáról fog szólni, januártól meg majd meglátjuk, lehet visszamegyek az előző munkahelyemre, vagy valami más, de mindenképp a kerékpáros vonalon akarok maradni. Vannak terveim, hogyan lesz tovább.

    CaNNa3IS: Csak azért kérdeztem, mert számomra fura, hogy valaki még meglepődik Magyarországon egy netto 120-130-on. Kereshet egy bringás futár kicsit többet is, de ahhoz mennie kell kb napi 150km-t a városban, akár heti 6 napot. Erre azért kevesen képesek. Volt egy ismerősöm a hajtás pajtásnál, az egyik legjobb futár volt, 10 évvel ez előtt megkeresett 160-200 nettot, de napi kb 150km volt az adagja, és sokszor heti 6 napban. Ha esett ha fújt, ő ment.

    Gondolkoztam rajta, de az a baj, hogy látom mennyire nehezen megy ez idehaza. Sokan foglalkoznak kerékpárral, persze minőségi munkával és alacsony árakkal lehetne működni, de az sem lenne több haszon, mint alkalmazottként dolgozni, csak annyi előnye lenne, hogy nincs főnököm. Maximum annyi pénzem lenne erre, hogy egy kis műhelyt béreljek. Komolyabb árukészletre nem lenne pénzem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák