Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz Vasinger! #73322 üzenetére

    Én azt találtam ki, hogy ne essen le illetve ne mozduljon el a kormányon az első lámpa (még régen), hogy maradt ablak szigetelés ami elég széles volt, (fél kőr alakú profilú) félkör részt levágtam róla az alsó részt meg körbetekerve ráragasztottam (erősített kétoldalas ragasztó van ezeken aminek az egyik fele gyárilag rá van ragasztva a szigetelésre) és erre ment rá a konzol a gumis részével együtt. Ezek tömítések gumiszerű szivacsos anyagból vannak szóval jól meghúzva konzolt a lápa előbb törik ki a konzolból minthogy elmozduljon.
    Ha jól megvan csinálva akármennyire rázkódhat nem fog elmozdulni. (Nálam több éves használat alatt egyszer sem mozdult el.)

    A másik-fele hogy a gyárilag rövid konzolösszehúzó csavart ki kell cserélni hosszabbra, hogy a lápa testbe kicsit bele is fúródjon és feszítse felfelé enyhén a lámpát. A hátránya a dolognak, hogy fix megoldás meg kell lazítani a konzolt, hogy acsavar ne érje el a lámpatestet és akkor tudod kihúzni a helyéről a lápát és közben a reteszt nyitod ami konzolon van.

    Ugye, hogy a konzol kicsit feszíti így nem tud semmi képen sem kioldani a retesz a rázkódástól.

    Néhány kép az érthetőség végett:

    ] (L:/dl/upc/2016-08/28/385704_kf7zhwiju4vnz8zc_28-08-16_2029.jpg)[kép](/L)

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák