Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Tompie #60237 üzenetére

    Nekünk nagyon vegyes a tapasztalatunk. A kerékpárokba való slime al feltöltöttekből visszahoztak párat hogy nem tömítette el a lyukat. De azok inkább hasadások voltak, a hasadást nehezen tömíti el mindegyik, a szúrt lyukat elszokták.
    Aztán elhasználtunk egy nagy doboz rubena folyadékot is, ami sokkal hígabb, én nem sok reményt fűztem hozzá, aztán abból egyet sem hoztak vissza, beleraktuk olyan belsőbe is beletöltöttük ami defektes volt, azóta is járnak vele, postás bringája is defektes volt meló közben mikor hozzánk ért, belenyomtuk, azóta is tart.
    Egyik barátom a slime nak a targoncába való termékét használja, neki is volt hogy 9 darab szúrt lyuk volt a gumijában, ha elfolyt a lyukaktól a szmötyi, akkor volt hogy leeresztett a kerék állásában, vagy nyomást vesztett, de max egyszer fordult elő hogy belsőt kellett cserélni terepen, nekem meg aki nem használ semmit, ráadásul verseny könnyített külsővel megyek meg belsővel, kb 3-4 szer.
    Megkérdőjelezhetetlen a hasznossága, viszont nem mindenható. Hátrányai hogy nagyobb a forgatott tömeg, míg nem oszlik szét üthet a kerék, nehézkes lehet a pumpálás ha a szelepbe folyik, a leeresztés még rosszabb. Plusz én egyszer láttam olyat hogy tömlővédő szalag hibájából adódóan belefolyt a felnibe, és kráteresre oxidálta a felni belső falát, egy syncross felni volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák