- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
Ha a teló FOX, a nyereg legyen....
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz venember83 #59417 üzenetére
(#59415) ShiTmano
Illetve neked akartam válaszolni: Kell igen, én MOS2 es vagy titán zsírt szoktam odatenni.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
[ Szerkesztve ]
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
pardeee
csendes tag
válasz SOAD19 #59456 üzenetére
Szia
én rendeltem tőlük 3 alkalommal is mezeket, minden ok volt, kb 2-3hét alatt érkeztek meg a csomagok, de a minőség rendben van, nem kell előre utalni, átvételkor is lehet fizetni, ha meg 18e felett rendelsz, ingyen szállítanak, ez alatt 2000-2500ft költség rémlik
„ride hard & earn the downhill”
-
trialboj
őstag
Nemrég vett bringámon ma belsőt akartam cserélni, mert nem tudtam mi van rajta, és most mennél 1 hosszabb túrára.
A lényeg hogy leeresztettem a gumit, és eléggé meglepődtem hogy nincs belső A tubelessről csak jókat hallottam, de most kicsit beszaratott, mert nekem semmim nincs hozzá, és nem is tudom miképp kell szervizelni stb.
Tehát pl most felfújhatom anélkül hogy baj lenne? Vagy le fog ereszteni, mert nem töltöttem bele valami löttyöt?Ha viszek magammal pumpát akkor biztonságos lesz egy 50 km?
Azt hallottam hogy ezzel lehet puhább gumival is menni, de ha én aszfalton mennék keménnyel, az gond lehet?
Ahhoz hogy tubeless legyen, mi szükgséges (spéci szelep, felni szalag, és lötty) vagy a külső is olyan kell legyen? 1 másik bringámon aszfaltra való gumi van... azt nem rakhatnám rá erre a setupra, hogy működjön belső nélkül? Vagy akkor már könnyebb visszaalakítani belsős megoldásra? Azért mert í ideig még nem megyek olyan terepre ahol indokolt lenne az ekkora traktorgumi.
az aláhúzott részre jó lenne egy gyors válasz
Köszönöm a segítséget"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
SOAD19
addikt
válasz pardeee #59458 üzenetére
Köszi az infót! Nem mezt, hanem egy ilyen, spd cipőre fáj a fogam. Kizárólag városi közlekedésre használom a bicajt, és egy utcai stílusú spd cipőt kerestem, amit most megtaláltam. Eddig egy muddyfox-ot használtam, de sajna a külső rétege elkezdett leválni.
[ Szerkesztve ]
-
pardeee
csendes tag
-
kernő
csendes tag
Hello egy kis segicség kéne van egy 185 pm pm elsö adapter az lenne a kérdés ez jo lenne e hátra 180 tárcsához ami pm pm es? Elöre is kösz
-
SOAD19
addikt
válasz pardeee #59461 üzenetére
Pedig szerintem városban is teljesen jó az spd. Ha kétséges forgalmi helyzet felé közeledek, akkor már előre oldom sz egyik lábam, igy minimalizálva az oldalra borulás esélyét. Illetve az oldás során fellépő hanghatást szoktam használni csengetés helyett is, finomabb jelzés, mint a csengő.
-
pardeee
csendes tag
válasz Because #59464 üzenetére
városimon nekem is az van, teljesen jó, spd-vel sem kivitelezhetetlen, de pl körúton hasításhoz mikor áll a kocsisor, és amúgy is épp, hogy elférsz köztük 2percenként kapcsolgathatnám, plusz a hirtelen sávváltók miatt is nagyobb biztonságban érzem magam mikor azonnal kell reagálnom, meg amúgy sem tudnám teljesen kihasználni, nem tudnék állandó nagy sebességgel haladni
-
6030D
Ármester
válasz SOAD19 #59456 üzenetére
Ha már így szóba került ez a webshop... régóta nézem én is a kínálatukat, és szerintem ugyan azt árulják máshol is, más áron...
Jól érzem, hogy ugyanaz a mez? Ha igen, akkor egyforma minőség, ha mindegyik ugyanazokkal a képekkel hirdet? Viszont ha tényleg jó a minőség, akkor lehet, hogy rendelek én is egyet.
-
pardeee
csendes tag
Hát nem vagyok versenyző, heti 200-300km-t tekerek hobbi szinten, nekem erre a célra teljesen megfelel, nem volt még gondom velük, 3szettet rendeltem innen, viszont a mérettáblázatuk az számomra értelmezhetetlen, én legalább is mást mértem itthon
-
Hasaggymeg
Topikgazda
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #59473 üzenetére
Fincsi lehet vele esni...
pardeee: ezért utálok neten ruhát rendelni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
Ármester
válasz Napfénysüti #59475 üzenetére
Te vagy az én emberem! Milyen a minősége? Nem megy össze, nem szakad, nem gagyi kinézetű élőben?
Esetleg ha megvan még a link, ahonnan vetted, akkor privátban küldd el, légy szíves. Nem országúton megyek, úgyhogy nem fogok szembe jönni veled.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
nagyúr
Minőségre azt tudom mondani hogy annyit megér mint amennyit kérnek érte. Nekem egy helyen kellett már varrni a nadrágot de nem volt probléma mert könnyen javítható volt.
Amúgy a nadrág párnázása jobb mint a 3000 Ft-os szivacsos Decás nadrágé de gyengébb mint a 9000 Ft-os zselésé, a kettő között helyezkedik el.
Méretnél viszont oda kell figyelni mert ezek a kis ázsiaiak elég szükre méretezik így mindig a nagyobbat vedd ha kettő között vacillálsz.Més que un club!
-
kernő
csendes tag
válasz venember83 #59467 üzenetére
Oké kiprobáltam jo let kösz
-
6030D
Ármester
7 sebességes low cost bicóhoz melyik lánc ajánlott ezek közül?
KMC Z50: 1700 Ft
Shimano HG-40, zacsis: 2000 Ft
SRAM LÁNC PC830: 2100 Ft
Shimano HG-40 lánc + SM-UG51 patentszem, dobozos: 2540 FtMerida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
nagyúr
-
ivana
Ármester
válasz Napfénysüti #59483 üzenetére
Drágább láncaikkal nincs tapasztalatom, de jókat mondanak róluk... Ez az olcsó viszont mint ha papírból lenne.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Napfénysüti #59483 üzenetére
Igaz, csak kilenc sebességes, de:
KMC Z99, SRAM PC-951: frankó, bírják a nagy súlyomat és a nem feltétlenül barátságos tekerési szokásaimat
Sunrace CN-M99: nyúlik, mint a rétestésztaItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
ShiTmano
aktív tag
válasz ---Lasali--- #59454 üzenetére
Tenkjú! Ennek a Titán zsírnak utána nézek. Olyan NASA-san hangzik....
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
6030D
Ármester
Rendelnék egy webshopról és ezek elérhetők ott, így elsődlegesen ezek érdekelnének.
A HG-40-et miért nem írja senki? A zacsi miatt, vagy amúgy is gyenge.
Most egy UG-51 volt rajta, ápolást nem sokat kapott, ellenben elment vagy 3000 km-t sárban, hóban, hegyen völgyön. A sor is Shimano rajta (alsó kategória értelem szerűen).Ebben a kategóriában számít valamit a márkaazonosság?
-
ShiTmano
aktív tag
válasz trialboj #59459 üzenetére
Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de biztos nem indulnék el lötty nélkül. Ha defekted lesz mit csinálsz? Ha a peremnél sérül a gumi vagy a felni, akkor is betömi a tej a lyukat. Itt egy kis írás róla amúgy. [link]
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
ShiTmano
aktív tag
Nah, azt hiszem a titánzsír is kimarad az életemből. Drágább mint
a kokainaz arany. [link][ Szerkesztve ]
-
-
SOAD19
addikt
válasz Because #59464 üzenetére
Annyira nem áll ki a stopli, igaz kicsit kopog, de nem vészes. A mostanival is volt, hogy több km-et lesétáltam, persze nem ér fel egy túracipő kényelmével.
Azért is szeretem az spd-t, mert így nem kell a cipőm orrát/elejét összepiszkítanom, mikor az indulási pozícióba húzom fel a pedált.
Meg akkor is jó, ha spd-je van az embernek, mikor otthon hagyja a nadrágösszefogóját, így egy lábbal is lehet tekerni, de ezt korábban már írtam is ebben a topikban.Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
Tothgera30
Ármester
Mez ajánlata van valakinek? Vagy érdemes csináltatni (pl.: Gesu)?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok. Utcán futkozni néztem ki magamnak [Ezt] a Genesis bringát.
Szerintetek jó áron van? Régóta nem követem már a kerékpáros ügyeket, jóideje 4 kerekezek
Teló milyen márka ? Azt sajna nem látom, de a szakik biztos vágják a matricából...
Jól látom,hogy valami snassz nem duplafalú felni van rajta?
Köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
ígyvanferi
addikt
válasz ::Trunks:: #59495 üzenetére
Hegyvidéken laksz?
-
6030D
Ármester
Utcára rohangálni jobban jársz egy cross/trekking bicóval. Vékonyabb kerék, kényelmesebb építés, könnyebb váz (elvileg), más áttétel.
Ha mindenképp monti, akkor ez is lehet egy lehetőség. Hajtás nem tűnik kopottnak. A felnik dupla faluak (csak tárcsafékhez van, ezért nem látod benne a törést, amit keresel a felnifékes dupla faluhoz viszonyítva), a teló nem az a kategória, amit érdemes elemezni. Városba csak nehezék, ha mozog még és nincsenek karcok a becsúszón, akkor egy belső karbantartással valószínűleg mozgásban tartható.Nem tudom mekkora vagy, de ez képről elég kicsinek tűnik, és a 17"-os váz se sejtet sokat.
ígyvanferi: mármint az erdőben a hegyen?
-
zoli03
őstag
Mi az hogy utcán futkozni? Ez a bicikli város használatra nemigazán alkalmas. Duplafalú felni van benne meg Suntour Duro DJ teleszkóp.
6030D: azért a Duro DJ nem olyan rossz teló, nem tudom, honnan vetted ezeket a hülyeségeket, amit írtál.
[ Szerkesztve ]
-
::Trunks::
senior tag
válasz ígyvanferi #59496 üzenetére
Van az is
Köszi a hozzászólásokat, viszont találtam egy árban is mérsékeltem ,és jobban összeszedett bringát.
Stílusra ez tetszik, értem én ,hogy nem annyira célszerű.
A 90mm ültetés se célszerű az autómon ,de az tetszik. Így talán érthető.::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest