Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anorche1

    őstag

    válasz Solad #55207 üzenetére

    Ezt miből gondolod?
    Személyesen nem ismerem, de a videókból alkotott vélemény alapján abszolút nem. Kisebbség ellen irányuló tevékenységük nem egyáltalán nem volt. Vegyesen kaptak el fehér, fekete, kék, rózsaszín embereket, nemtől, származástó, vallástól függetlenül.
    Bármilyen irányból is tekintem a dolgot, jó szándékkal kezdték el, és jó szándékkal folytatták. Én szívesen élnék olyan helyen, ahol nem kell rettegnem félnem attól, hogy ha nem több darab, 30-40 ezer forintos lakattal zárom le a bicómat igen hamar elviszik. Pár napja, este 11 -kor beugrottam egy hamburgereshez mert nem volt otthon kaja. Természetesen semmilyen zár sem volt nálam, ezért elől legnagyobb, hátul legkisebbre váltottam, és a fékeket a felnihez szorítottam ( nincs bikára meghúzva a csavar ami a vázhoz erősíti a féktestet, így hozzá lehet forgatni a felnihez), hogy meg is próbálnák elvinni, legyen esélyem lerúgni az emberkét. Plusz fél lábbal kint álltam a büféből amíg elkészült a kaja.
    Nem lenne rossz olyan helyen élni, ahol ilyenre nincs szükség.

    A csali laptop illetve telefon is tetszett. Ha valaki elhagyja a telefonját, akkor a legjobb amit tehet hogy zároltatja. Abban hogy nem is reménykedhet, hogy egyszer viszont látja. Ellenben ilyen csalikkal széppen rá lehet volna szoktatni az emberekkel, hogy ha találnak valamit az utcán, akkor azt nem megtartani, eladni kell, hanem vissza adni a tulajdonosnak.

    És ottvan a híres hódmezővásárhelyi sztori. A gázpisztoly lehet tényleg durva volt, de megnézném ki hogy oldaná meg a problémát, ha sok éven keresztül jogi úton nem sikerült. Ha valaki illegálisan tartózkodik a tulajdon házadban, és nem tehetsz ellene semmit.

    Én sem értek egyet minden cselekedetükkel, de az tény, hogy bármilyen eredményt el lehessen érné, ahhoz határozottság, céltudatosság kell. Szép eredményeket érteke el, és még szebbeket érhettek volna el. Sajnálom hogy ennyi volt, pedig reménykedtem benne hogy majd itt Miskolcon is csapatot alakítanak, aminek akár a részese is lehettem volna.

    "It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Új hozzászólás Aktív témák