Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Because #54879 üzenetére

    En alapbol odzkodom a magas kormanytol, pont azert raktam le, mert nem volt kenyelmes. A stucni merete pedig egy dolog, ott nyertem volna 2cm-et. Az nem megvaltas... 175cm korul vagyok, a vaz meg 20"-os. A keprol is lejohet, hogy meddig er nekem a felso cso. Sima cipoben a tokomet veri, emelt talpuban meg eppen csak van hely. Ules itt mar a maximumon is tul van tolva elore, felig mar a hajlatban fogja a hatso rogzito.
    Raadasban ma osszemertem a bicajt a regivel, ami egyebkent rohadt kenyelmes volt, es most is sokkal jobban erzem magam rajta. Az ules ugyan abban a magassagban van, a kormany meg kb. 15cm-el magasabb az uj bicajon. A felso cso hosszt meg nem is emlitem, ott 10cm van, ha jol emlexem, es az ules is kozepallason van. Azt mar semmivel nem lehet visszahozni... Lecsekkoltam a Scott user manualjat, es az L-es vazukat 185cm folott javalljak. Sajnos hibaztam, hogy elotte nem tettem meg, es hallgattam a csavora, akitol vettem. Nekem plusszan a kezeim/labaim is rovidek, inkabb zomok vagyok mint nyulank. ;]

    Amikor a bringan ultem, nem ereztem azt, amit ilyenkor kell. Az ilyen kemenyebb meneteknel derul ki, es sajnos igaza volt itt par embernek abban, hogy ez nem az en meretem volt.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák