Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz Vasinger! #5279 üzenetére

    Off-ra: Én pont belefutottam ebbe Balatonlellén való nyaraláskor. Karaoke bárban voltunk ami előtt volt két box gép. Kigyúrt srácok tették az agyukat a társaságban lévő csajoknak. 680-740 között ütögettek a gépben. Én a hajszál alkatommal beszóltam az egyiknek, hogy hát ez mire jó?

    Persze ki is hívtak azonnal. Ők nekifutásból meg ugrásból ütöttek ennyit, én meg odaálltam mellé és alsó testből indított ütéssel toltam egy 582-t. Erre meg is kaptam, hogy csak ennyi! Haha!
    Jó mondom bocs, hátrébb léptem és belerúgtam egyet a gépbe, 822-n állt meg. A szép C-s méretűre nyúlt mellizmai mellett fel se tudta emelni a lábát a gép magasságába, lábazni egyébként is elfelejtett. Nyújtani is, hanyatt akart esni félúton már.

    Ezek a kigyúrtaknak nevezett akármik semmit nem érnek. Pár pillanatra képes vele erőt kifejteni azt annyi, nincs benne semmi kitartás. Nem egy romboló izomzat, csak kirakat, ahogy mondani szokták. Felső testre is évekig lehet edzeni napi szinten mire az valójában olyan erős izomzat is lesz, mint aminek látszik. Munkatársam hetente háromszor edz, de csak hagyományos tornagyakorlatokkal(fekvő, felülés stb). 10éve csinálja és bizony terebélyes is. Egész nap tudja emelgetni a 30-40kg-ot, szó nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák