Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz D.Orion #46954 üzenetére

    Én sem szeretnék vitázni. :) Próbálok mindig nem elfogultan írni a Bergamont-ról (nem Bergamount) :)
    Én soha nem mondam azt, hogy vegyen mindenki Bergamon-ot, csupán megemlítettem alternatívaként. Úgy érzem kicsit kiforgattad a szavaim. Fentebb is írtam, hogy vagy vegyen Cube-ot, azzal is jobban jár mint a Gepidával. Amikor tanácsot adok azt többnyire saját tapasztalat alapján adom, nem hasra ütés szerűen mint esetleg más, vagy elfogultságból. Nem az enyém a bolt, én akkor is megkapom a fizetésem, ha nem vesz innen a fórumról senki sem bringát tőlünk. Csupán segíteni próbálok. És olyan kedvezményt ajánlottam amit nem adunk meg minden utcáról bejött embernek. 160k-ért a helix 4.0 egy jó vétel, jobb mint a crs 500 210-ért. Most tekintsünk el a vázaktól, akkor is.
    Egyébként meg nem attól jó egy váz geometria, hogy agyon van bonyolítva, hajlítgatva. Hanem az optimális szögektől és csőhosszoktól. Én még kényelmetlen, rossz bergamont bringán nem ültem, és próbáltam párat.
    Gepidát is próbáltam párat, van viszonyítási alapom. És ültem pár csapnivalóan rossz gepidán. Elismerem ha egy bringa jó, ha visszaolvasol, megannyi márkát ajánlottam már, közel sem csak a bergamontba vagyok belebuzulva. Azt is írtam, hogy jobb áron a gepida is lehet ajánlott, csak szezon áron nem éri meg, mert annyiért adják mint a nevesebb gyártók. Márpedig a gepida soha nem lesz bergamont, se cube, se ktm, stb.
    A helix 4.0 amúgy egy gyönyörű bringa, élőben kell megnézni, akár férfi akár női modellről van szó. Egy közép kategóriás cross trekkinget amúgy sem kell agyon bonyolítani. Nézd meg a drágább modelleket, az már azért egész más.

    (#46957) imyourfriend: Én nem vitatom, hogy a bergamon-nál nem az országúti kategória a húzóág, nem minden modellje ajánlott. Ugyanakkor azért nem rosszak az országúti gépeik. A KTM-el semmi gond nincs, de ár-értékben semmiképp sem nevezhető jónak, nem az élbolyban van ezen a téren, ezen rugózhatunk, elég megnézni az árazást. Amúgy szuper bringák, soha nem is állítottam az ellenkezőjét. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák