Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    Fejezzük be a KRESZ vs. nem-KRESZ meg autó vs. bicikli témát. Nagyon sokszor előjött már a topicban, mindig csak több oldalas flame lett az eredménye, ami a résztvevőkön kívül senkit nem érdekel, mert érdemi információt nem igazán lehet a témában elmondani. Azon esetleg lehet vitatkozni, hogy a KRESZ adott pont jó-e vagy sem, és hogy hogyan kéne megváltoztatni, de az meg nem ennek a topicnak a témája.
    Igazából mindenkinek a saját felelőssége, hogy mennyire tartja be a KRESZ-t vagy sem, de jó lenne ezt nem reklámozni ebben a topicban. Főleg, mert csak indulatokat szül. Szóval ha kérhetem a későbbiekben tartózkodjunk ez ilyen megjegyzésektől, mert csak flame-et generál.
    Ráadásul az Alapelvek 10.2. pontja alapján ("Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: ... Jogszabálysértés (vagy arra buzdítás)") szankcionálható is lenne.

    Szóval a mostani vita is legyen befejezve, illetve a továbbiakban ne is legyen reklámozva, hogy az illető mikor és hogyan követ el jogszabálysértést. Mindenkinek csak jobb lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák