Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Tin #292367 üzenetére

    De csak ki tudsz menni úgy tekerni pl 45 kilométert hogy városon kívül is menhél, nem csak városon belül tudsz tekerni :D Én is áthaladok át városon falvakon is, megállok kereszteződésben lámpánál, kerekpárút..mikor hogy.

    "Szóval nem az van, hogy irigykedek, vagy lusta vagyok, csak látom azt a hatalmas fejlődést, amit bejártam, mégis olyan, mintha alig kerültem volna közelebb azokhoz a számokhoz, amiket itt közöltök."
    Látod nem olyan egyszerű ez mint sokan azt hiszik "ó mi az a "30"as átlag és hasonló... és 30 felett meg még nehezebb lépkedni. Minél magasabb az aktuális út átlagod annál drasztikusabban olvad le a megállásoknál es annál nehezebb visszaszerezni. Pl a ride 25ik kmében vagy 35 átlagon az úgy nyalódik lefele 1- 2 lámpánal mint a szél ;].
    Szóval km km km. És jönni fognak a számok. Rá lehet segíteni kicsi dolgokkal, pozicio, ruházat egy jó gumi ezek is tudnak dobni nem csak placebo! Én vagyok ahol vagyok, lépegetek a "létrán"..mentem 23 as átlagokat 50 - 80km-re pár éve, most annyi amennyi... de ki*ttul az a lenyeg hogy jol erezd magad mikor kint vagy a bringán szörintem :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák