Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Tin #292312 üzenetére

    Nem, ebben benne vannak a lámpák, megállások. Mivel azzal te se tudsz mit kezdeni. Arra nem lehet készülni. Például én Esztergomon keresztülmenve is így vagyok. Ezért ahol lehet, bőven 30km/h felett kell hajtani, hogy a megálláskor, lassításkor se zuhanjon be jelentősen az átlag.

    Én pont mostanában mentem egy sík 100km-t. Kíváncsi voltam, hogy mennyi átlag jön ki a végére: [link] És szerintem ez tök normál. Szóval nem az van, hogy meghaltam a bringán. Viszont nem is tartom jónak, közel sem. Csak engem ez nem bánt, vállat rántok, aztán tekerek tovább. Magad ellen versenyezz, ne mások ellen. ;)
    Én úgy vagyok vele, hogy aki valóban erős. Az nem foglalkozik a széllel, a lassításokkal. Ő szinte mindig tud 30km/h feletti átlagot menni.

    Ui.: Múltkor kitekertem Szentendrére tőlünk. 32 feletti átlagot írt a szentendrei korzón, amikor megálltam. Aztán a pilisbe jöttem haza... a többi történelem. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák