Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz Tin #291559 üzenetére

    Nyilván nem olyan mint az ujonnan waxolt korában, de nem csörög, nem érzek semmi negativat a hajtásban.

    Zerofrictioncycling.com.au részletesen elmondja hogy a smoove is (meg a squirt is) bejutási nehézségekkel küzd, tehát ennek megfelelően kell bevinni.

    Vizet majdnem forrásig melegíteni, azt egy kancsóba abba a smoove tubuskát. Jól felmelegedjen.
    Rázogatni, vissza tenni.
    Ha 18 fok alatt van a hőmérséklet kint, akkor vagy vidd meleg lakasba a bringat es ott csinald vagy hajszaritozd a lancot hogy meleg legyen a lanc.
    Ha már felmelegedett a smoove akkor keresztbe kell váltani a bringán úgy hogy hátul a legnagyobb fogaskerékre, elől a legkisebb fogaskerékre tegyed a lancot.
    csepegtetni minden szem tetejére egyet, közben folyamatosan rázogatni a tubust. Ha vegig értél, elore hatra sokat tekerni ha hakrokart, majd a fordított keresztbe valtasnal is (hatul legkisebb elol legnagyobb fogaskereken legyen a lanc). Torold le a lanc oldalat es a gorgoket majd masnapig hagyd száradni.
    En igy csinalom nekem ez vallt be.
    Persze elotte tobb koros lanc tisztitas mososzeres vizzel, majd petroleummal vegen denaturált szesszel ami leviszi a tisztitoszerek nyomát. Legvegen sima vizzel lancmosózom még. Majd szárazra torlom.

    Zerofriction ketszeri waxolast ir egyszer a lancvilla felett aztan lancvilla alatt, en ezt csak a legelső waxolasnal szoktam uj lancnal. Aztán mar azt vettem észre hogy igy mar tul sok wax megy a lancra amit nem bir már beszívni, ergo felgyülemlik.

Új hozzászólás Aktív témák