Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Bandit21 #290224 üzenetére

    Nyugodtan rakd fel, erre akartam célozni. A kitámasztó inkább lesz fölös plusz súly, de ilyen felcsatolható sárvédő a fiam montiján is van, igaz ő se nagyon tolja komolyan. Ma mondjuk kivittem egy pumpapályára tőlünk 10 percre (nem is tudtam, hogy van), na azt élvezte. De amúgy ő is mindenen keresztül akar menni a bringával, gondolom ez életkori sajátosság.

    Vegyél a Solora egy felcsatolhatós sárvédőt, a srácok ajánlanak majd neked hozzávalót, megrendelheted a Rose-tól is, az biztos olcsóbb. A kitámasztót is, de mondom, az szerintem csak nehezék.

    #290233 Hasaggymeg: na majd akkor nyárra leveszem kíváncsiságból, mert nekem amúgy olyan mindegy, viszont így kényelmesebb, hogy nem kell foglalkozni vele. De most, hogy már méretre van szabva, tényleg nem nagy cucc levenni meg felrakni.

    #290258 Nutra: profi tuti nem vagyok, és országútim sincs :) Most már jobb lesz az idő, bár ma is úgy volt, hogy nem esik, már kicsit esett, mikor hazaértünk, aztán le is szakadt. Ilyen váltakozó időben azért jól jön, hogy nem leszek csurom dzsuva a kirándulás elején. Nyárra megértem, ha nem kell.

    #290267 Fall-N: az a fajta univerzális, ami semmire nem jó, az nem is, de ami a Cube-ra van, az totál masszív, teljesen méretpontos, és meg se nyekken. A sárvédő meg nem esőben kell, hanem vizes útra, de ezt már írtam. Esőben úgyis szétázol, de a vizes útról felveri a vizet, ha nincs sárvédőd.

    Kitámasztóra egy opció csak neked :) Alsó szomszéd egyik bringáján van ilyen pedálos csoda, na ott a pedálból hajtható ki egy kis kitámasztó, amit teljesen síkba visszahajthatsz, és akkor sima platformpedál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák