Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz MPowerPH #283019 üzenetére

    Ne becsüld alá magad! Egyáltalán nem rossz eredmény natúrálban a 120 kg guggolás és a 200 kg felhúzás!

    Én 14 évesen kezdtem el edzeni, most vagyok 38, amikor 24 éves voltam és tanultam, akkor maxoltam ki magam az erőemelő gyakorlatokban (volt mindenre is időm). Akkor 170 kg fekvenyomás, 140 kg guggolás (mindig is utáltam guggolni, inkább ez széria súly volt a maxom 170 kg volt, de nem erőltettem sokszor) és 350 kg deadlift volt a csúcsom. Akkor csak arra edzettem, hogy minél erősebb legyek és semmilyen vackot nem használtam. Jöttek is az eredmények. Manapság nem cseszem szét magam, így relatív most is nagy súlyokkal edzem, de nem megyek az 1RPM-re. Abban az időben ezek jó eredmények voltak, főleg szteroid nélkül. Akkoriban egyáltalán nem bicikliztem, nem is volt semmilyen kétkerekűm sem.

    Az megintcsak más téma, higy szétcuccozva miket nyomnak az erőemelők. Annyi szerrel lehet is. Engem sosem vonzott ez az út, mert jobban tartanék a mellékhatásoktól.

    RexpecT: Azért csak óvatosan, azért a nagy súlyokkal könnyen le lehet sérülni! Főleg ha valakinek szar a technikája. Remgetegen rosszul guggolnak, komolyan rossz nézni. A legtöbb túlságosan előredől az alsó ponton, ami mocskosul balesetveszélyes. Főleg nagy súlynál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák