Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz fi:zi'k #2768 üzenetére

    Na, megvolt az első tekerés, kis, csendes utcákon próbálgattam a dokkolást, és szétválasztást. Még kicsit szokatlan, nem mindig ment egyből a dokkolás, de jó lesz az. Esni, természetesen nem estem :P , ami nem is csoda, hisz, most csak, erre kellett figyeltem. A későbbiekben lesz nagyobb esélye egy borulásnak, mikor kihagy az ember figyelme. A tekerés végén azért teszteltem, hogy vészhelyzetben, milyen gyorsan tudom oldani. A panel lépcsőfeljárójához tempósan érkeztem, és kivártam az utolsó pillanatig, mikor már a lépcsőhöz értem. "Vészfékezés", sikerült oldani, de éreztem, hogy jó lesz ilyen helyzetben majd figyelni.
    A cipő nagyon tetszik, mind kinézetre, mind pedig használhatóságra. Szellős is, tekerés közben a gyöngyvásznon keresztül beáramló levegő jól hűti az ember lábát. Külön örülök, hogy abszolút jól lehet a cipőben sétálni, nem sokkal rosszabb, mintha egy hagyományos cipő lenne, persze túrázni, azért nem ilyenben kell. Városban kisebb sétákra abszolút megfelel szerintem.
    Annyira nem éreztem, hogy könnyebb lenne a tekerés spd-s rendszerrel, igaz észrevettem, hogy csak tolom a pedált, húzni, még nem nagyon húztam, később lehet ráérzek majd. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák