Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz dom1n0 #277669 üzenetére

    Pont fordítva van, mint gondoljátok...

    Közúton folyamatosabb, gyorsabb a haladás, jobb minőségű az út, kevésbé figyelsz, kevésbé vagy óvatos az úthibák, út szűkössége, szembejövők, idióta nyomvonalvezetés, stb miatt. Ezért állandóan pörgetsz, nem állsz meg vele óvatosságból, nincs leejtési lehetősége a pulzusnak, nincs kigurulás (illetve nagyságrendekkel kevesebb).

    Pontosan ezek miatt gyűlöli minden országútis a kerékpárutat, egyszerűen nem lehet folyamatos, egyenletes terheléssel haladni rajta (iszonyatosan ritka kivételektől eltekintve).

    Kezdjük azzal, hogy ha védett úton haladsz, de oda becsatlakozik oldalról egy másik út, neked akkor is elsőbbséget kell adni, ha kerékpárúton mész. Ez kb a világ legnagyob faszsága. Persze közlekedésbiztonsági szempontból nem, de ha kint mész a főúton, akkor elsőbbséged van. Ha meg a bringaúton mész, akkor még jó eséllyel egy sikánt, vagy egy keresztbe korlátot is kapsz. Aszfalt minőségéről meg ne is beszéljünk... Jó esetben egy réteg kavicsra húznak egy réteg aszfaltot. Ha egy árva fa elkezd nőni az út mellett, már szét is basszák a gyökerek egy hónap alatt az egészet. Bicikliseknek jó az...

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák