Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz jjeahh #273840 üzenetére

    Köszi a korrekt választ, így értem. Ebben most kb 2600 km van, de ugye én aszfalton használtam, meg persze a macskakövön valamennyit, de igazából nem volt csapatva neki. Ha megemelem a hátsó kereket, és megforgatom akármerre (most ugye nincs lánc), semmi daráló hangja nincs, a féktárcsához ér hozzá picit a betét, de az normális. A kereket forgatva nincs ellenállás vagy daráló hang. Persze ez terhelés nélkül van.

    Szerintem amúgy amit hallok, az a szabadonfutó. Ha jól láttam, arra van ráhúzva a kazetta, így amikor azt visszafelé forgatom lassan, akkor a szabadonfutó "forog", és ott érzem azt a homokszerű halk daráló hangot. Szóval én inkább arra tippelnék, hogy azzal van a gond, de vajon az igazi gond-e? Hiszen ha tekerek, akkor az csak átadja a nyomatékot, vagyis legfeljebb kigurulás közben "darálódik".

    #273841 Hasaggymeg: köszi, akkor tehát ha darál is, maximum idővel megdöglik, de nagy baja nem lehet. De mint írtam, szerintem a szabadonfutót érzem, remélem az se döglik meg gyorsan, de ahogy látom, annak talán még egyszerűbb a cseréje.

    A vicc amúgy, hogy a bringát március 31-én kaptam meg, szóval csak 8 hónapos, és 2 év gari van rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák