Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chubby2o6

senior tag

válasz parandroid #270244 üzenetére

Azért k....ra nem mindegy, hogy én cseszem el a saját bringámat ingyen, vagy a szerviz teszi ezt az én bringámmal pénzért. Lehet, hogy utólag aztán kijavítják ingyen, de az már nekem plusz idő, bosszúság, stb.
    Eddig még semmit nem csesztem el ( általam ) helyrehozhatatlanul; ha valami nem sikerült elsőre, sikerült másodjára vagy harmadjára. Nyilván ez is plusz idő, de ezt az időt én osztom be, nem a szerviz dönti el, hogy mikor legyen időm elvinni, és mennyi időm legyen kivárni, míg hajlandóak lesznek foglalkozni vele.
    Az esetleges elcseszésekből meg sokat lehet tanulni, rájössz, hogy hol rontottad el, köv.alkalommal már jól fogod csinálni. Ha nem vagy műszaki analfaBéla, nem nagyon tudsz semmit végérvényesen elb...ni.
    Hogy miért nem nyitok saját szervizt? Egyrészt, mert remekül megélek a jelenlegi munkámból, másrészt egyáltalán nem célom, hogy mindenki bringájához értsek, nekem bőven elég, ha a sajátomat szerelem. És - mivel nekem ez az egész bringadolog csak egy hobbi - akkor csinálom, amikor kedvem van hozzá, és rohadtul élvezem, hogy nem vagyok kiszolgáltatva senkinek, nem másoktól függ, hogy mikor ülhetek fel a bringámra.

Új hozzászólás Aktív témák