Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

Egyelőre nem tudok hosszabbat tekerni vele, de egy rövid 4-5km tesztkör alapján ez a gumi nagyjából olyan, mint a Maxxis Forekaster, csak ez remélhetőleg lassabban fog kopni. Nekem úgy tűnik, hogy a Kenda anyagkeveréke hasonlít a Maxxis Dual-ra, viszont kb. 2x tovább tart és képlékenyebb szöveteket használnak. Picivel jobban gurul és kanyarban mintha picit jobban tapad, de ez valószínűleg a mintázat miatt van. A Maxxis ide minden két sor közé rakott egy bütyköt, így ott rosszabb a tapadás és a gördülési ellenállás, a Kenda meg minden sorba és sűrűbb is a mintázat. Hosszabb, alaposabb teszt majd később lesz, ha kigyógyultam minden bajomból, de egyelőre úgy tűnik, hogy nincs akkora különbség, mint a Rekon és Booster között, viszont egyelőre még mindíg úgy gondolom, hogy aki Maxxist akar, az vegyen Kendát :DDD . Kíváncsi vagyok sárban, hóban annyira használhatatlan lesz-e, mint a Forekaster, mert ezek inkább száraz, laza, poros körülményekre valók szerintem.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák