Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz andrisbandi #266567 üzenetére
Vákumozós dolgot ismerem, eddig ugye sram fékem volt, ott ugye alapból úgy kell. Elsőnek a fecskendőben lévő olajat kell vákumozni, ezt most is így csináltam a shigurával is, nagyon sok bubi jön így ki, sokszor megszívva és közben kocogtatva, de igen, sajnos a gyógyszertári fecskendő sok falsot szív...
A fékkarnál viszont nem csináltam most, mert nem tudom, hogy shimano kart szabad-e vákumozni? Erre van valami biztos infó? Nem szeretnék valami tömítést, akármit hazavágni emiatt.
Fékkarnál emiatt most csak sima tölcsérrel csináltam, a rendszert pedig az elején alulról töltöttem fel, utána párszor megszívva (felül nyitott állapotban) és így oda-vissza járatva az olajat, amíg nem jött bubi már sehol.
Ezek alapján túl van töltve a rendszerem, miután alul leszedtem a fecskendőt és lezártam, felül csak a tölcsér maradt, akkor szedtem ki a bleed blockot, mentek be a fékbetétek és a kerék is, hogy végleges állapotban legyen, aztán karnál még a maradék légtelenítés.
Na ezek után mind még mindig tökig lehet húzni a fékkart, de mondom, féltávnál már max fékerő van...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest