Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Kis érdekesség, hátha érdekel valakit. Elmentem kipróbálni a csere-Karoo-t itt a környéken (városban), és mivel mindig rajtam van a Galaxy Watch 4 trackelésre, csináltam a két rögzített útból egy összehasonlítást. Mindkettőből kiexportáltam a GPX-et, majd feltöltöttem a trackreport oldalra, az dobta ki a két magasságelemzést, amiket aztán egymás alá raktam képként. Felül az óra, alatta a Karoo2.

    A Samsung alkalmazás erre az útra Total Ascent 0.47 km, Total descent 0.49 km, Elevation gain 76m. Az első két adatot nem értem, mert nagyjából ugyanerre a körre írt már feleennyi ascent/descentet is korábban, de az Elevation gain nagyjából ennyi szokott lenni az óra szerint.
    A Karoo dashboardja szerint 132m/137m a két érték, ami majdnem ugyanaz mint a GPX reportban. Mondjuk tekerés közben még ilyen 150m körül írt mindkettőre, de az se sokkal több.

    Egy kérdésem lenne: mi a különbség a Total Ascent és az Elevation gain között? Az nem ugyanaz? És ha igen, akkor hogy lehet ekkora szórás, ezt mi határozza meg?

Új hozzászólás Aktív témák