- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #265677 üzenetére
Jól mondod, tökéletes kezdő tárcsa a 36-os, csak lassacskán ki fogom nőni. Most még nem gond, de az elején síkon a 36/20-al mentem és a 36/17-et kóstolgattam amikor bírtam, most meg a 36/15-el megyek, és a 36/11 is belefér néha, ha jó passzban vagyok. Amire régen azt hittem emelkedő, azon most felmegyek a 36/17-el, akkor meg meg akartam halni a 36/23-al is, néha vissza kellett raknom eggyel nagyobbra. És tudom, hogy ezen az olvasók egy része elmosolyodik, szóval bőven van még hová fejlődnöm.
Nekem annyi a "nehezítés", hogy 55-622-es gumival megyek, 3.3 baron. Ennél keményebb már pattogós, alatta meg túl puha. De a geo miatt sem "fekszem", nagydarab is vagyok, ami persze nem gond, hiszen a nehezítés is növeli az edzettséget, csak így nehéz összehasonlítani magam mással. Például tegnap előregurulok a lámpánál, profin beöltözött feleakkora súlyú országútis csajszi mellé, és úgy otthagytam elindulásnál a kisebb emelkedőn, hogy én is meglepődtem. Persze lehet hogy csak én vagyok naiv, ha azt hiszem, hogy a drága bicajon profin beöltözött valaki az edzett is.
Szóval nem tudom, hol van a vége ennyi befektetett munkának, majd kiderül. Addig nem is akarok új bicajt, amíg nem érzem úgy, hogy elértem azt a szintet, amit már fenn tudok tartani. De ahhoz szerintem még kell a jövő év is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs