Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz Dark Archon #265677 üzenetére

Jól mondod, tökéletes kezdő tárcsa a 36-os, csak lassacskán ki fogom nőni. Most még nem gond, de az elején síkon a 36/20-al mentem és a 36/17-et kóstolgattam amikor bírtam, most meg a 36/15-el megyek, és a 36/11 is belefér néha, ha jó passzban vagyok. Amire régen azt hittem emelkedő, azon most felmegyek a 36/17-el, akkor meg meg akartam halni a 36/23-al is, néha vissza kellett raknom eggyel nagyobbra. És tudom, hogy ezen az olvasók egy része elmosolyodik, szóval bőven van még hová fejlődnöm.

Nekem annyi a "nehezítés", hogy 55-622-es gumival megyek, 3.3 baron. Ennél keményebb már pattogós, alatta meg túl puha. De a geo miatt sem "fekszem", nagydarab is vagyok, ami persze nem gond, hiszen a nehezítés is növeli az edzettséget, csak így nehéz összehasonlítani magam mással. Például tegnap előregurulok a lámpánál, profin beöltözött feleakkora súlyú országútis csajszi mellé, és úgy otthagytam elindulásnál a kisebb emelkedőn, hogy én is meglepődtem. Persze lehet hogy csak én vagyok naiv, ha azt hiszem, hogy a drága bicajon profin beöltözött valaki az edzett is.

Szóval nem tudom, hol van a vége ennyi befektetett munkának, majd kiderül. Addig nem is akarok új bicajt, amíg nem érzem úgy, hogy elértem azt a szintet, amit már fenn tudok tartani. De ahhoz szerintem még kell a jövő év is.

Új hozzászólás Aktív témák