Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sssent

    senior tag

    válasz Stauffenberg #2567 üzenetére

    Nekem ezek közül a sport-nak nevezett darab van. A hátrésze nagyon hasonló kialakítású, mint a deuter aircomfort cuccai (a kisebb, bringás változat úgy rémlik, hogy nem ilyen). Szerintem kényelmes, és elég jól szellőzik. A deuter-hez képest a deréknál itt teljes szélességben végigfutó "3D-s" szivacs szokott kicsit izzasztani, de a nem feszített hálós hátú zsákokhoz képest azért még így is ég és föld a különbség. Van benne esőhuzat. Belefér egy 2l-es ivótasak (nem része) és emellé mini lábpumpa, pótbelső, szerszámkészlet, kis kötszer, 0.5l víz, és néha egy melegítőfelső, plusz az oldalzsebekbe egy kis kaja, meg ez-az.

    Ami nem tetszik:
    - aldis, tehát sajnos csak néha lehet kapni
    - elég hitvány anyagból van, egy szezon után már kopik, az ivótasakot szorongató belső zsebről teljesen lefoszlott a gumi szája, látszik, hogy az egész közel sem fog annyit bírni, mint a 30l-es deuter-em (ami viszont akciósan is többszöröse volt ennek)
    - az ivótasak kivezetése szerintem használhatatlan, mert nem felül, hanem oldalt van, és a cső hülyén áll, ha ennyire kanyarognia kell. Én inkább egyszerűen kidugom felfelé, oldalt a zsák nagy száján, a tatyó teteje igazodik ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák