- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #259349 üzenetére
Hasonlót szerettem volna írni én is, a sok fotelhuszár bedobálja, hogy biztos ilyen dopping, olyan dopping, de azt nem nézi meg, hogy bármit is kapnak, azt nem 6 meg 10 évesen kapják, ezek az emberek pedig akkortól készülnek sportolónak, és teszik bele az energiájukat, ha úgytetszik az életüket, és mindent alárendelnek ennek.
Már asszem itt a csoportban is volt róla szó, klasszikus dopping helyett már spéci táplálékkiegészítők vannak, és van akinek genetikailag jobban reagál a szervezete van akinek kevésbé, de ezeket tolja a mezőny jelentős része.
Elég megnézni Jonas-t, valaha mért 2. legnagyobb VO2 max értékével, az kb. genetikai csoda.
Sajnos az emberek jelentősé része arra nemképes, hogy ha az orvosa azt mondja, leadja a súlyfelesleget, tegye le a cigit, piát, ne zabálja két pofára a szennyet, saját magukért nem képesek tenni, nem egy magasztosabb célért mint pl. a sport sikerek.
Ezekben a fiúkban megvan az a fajta alázat, ami sajnos a mai társadalomból már lassan teljesen kiveszett, mindenki vár a sült galambra, és haragszik mindenkire magán kívűl ha nemjön, aki pedig elér/elért valamit, ellenségként kezelik leginkább...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest