Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Tin #248712 üzenetére

    Nyugi, én annak örülök, hogy valójában nemigen találkozom TÉNYLEG edzett bringásokkal, kivéve talán néha versenyen, de "minek mentem oda", és amúgy tényleg ritkán járok.
    Viszont múltkor is mintha olyasmit olvastam volna tőled, ami szerintem kicsit ellene megy a tudománynak, ez a mostani nem biztos, de szerintem lehet hogy pont okosabb lenne alacsony intenzitáson, és hosszabbakat menned. Persze lehet benne emelkedő is, de ne a leizzadásban mérd a munkát, inkább alapozó jelleggel told, főleg az elején. és szigorúan SZERINTEM, majd jönnek a többiek, és megfejtik jobban.

    Ringman: arra én is kíváncsi vagyok, eleve hogy méretezik ezt... a cipőtalptól is függ ugye, és még a sima eggbeateren is van távtartó gyűrű (2-est típustól felfele legalábbis), stopli alá pakolható alátét meg mindegyiknél működik, és néha kell is.

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák