Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zeus_2k14

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne ismétetlen kérdésem :D

    Jelenleg Genesis MTB kerékpárom van, fél éves durván, MTB gumik vannak rajta ( ilyen: [kép] ).
    A kerékpár oké, hogy MTB, de én viszont keveset megyek vele terepen. Olyan 90-95%-kban aszfaltos uton megyek vele, néha murvás, kavicsos részen, egyszer ( max havi 2x ) egy földes úton. Nagy sárba ha lehet, nem megyek vele. Észrevettem, hogy azért ezekkel a gumikkal aszfalton közlekedni kicsit másabb. Ezért le szeretném cserélni rajta elől-hátul a gumiköpenyt, egy olyanra, ami jó kimondottan MTB kerékpárhoz, és amiket leírtam arra alkalmas ( Valami ilyesmi kellene rá akkor!?!? : [kép] )

    A másik kérdés.. a kerékpáron még a gyári genesis ülés van, ami eleinte úgy nézett ki, hogy jó is lesz.. azonban mostanában észre vettem, illetve mai 40 km-es tekerés után észrevettem, hogy fáj a fenekem :D . Ezért szeretnék rá venni egy normális ülést, ami nem horror áron van, olyan max 20.000 Ft-ért, de ha olcsóbb, az sem gond :D A magasságom 176 cm, a súlyom 75-80 kg....és 30 alatt vagyok :D

    Ezek tükrében, tudtok nekem segíteni, hogy melyikből milyet vegyek? Több verziót is meghallgatok, de legfőkébb olyat, amivel van tapasztalat. Nagyon szépen köszönöm!

    UI: A bicó garanciás még , ha én hozzá nyúlok, pl gumiköpenyt + ülést cserélek, attól még a garancia nem vész el gondolom, igaz?

    :R :R

Új hozzászólás Aktív témák