Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Toobee #244354 üzenetére

    Akkor ezert. Lehet, hogy rossz szokas, de en turelmesen, csaponkent vegigcsepegtetem. Igy a hajtasra is kevesebb jut, es a lancra is. Pluszban rajottem, hogy ketszer kell megcsinalni. Normal esetben 60km kornyeket bir terepen, utana hallatszik, hogy egyre hangosabb lesz. Ha ketszer aplikalod fel, akkor nekem a 100km -es koromon is rendben volt. Viszont megszivtam, mikor elkapott az eso, mert pillanatok alatt eltunt a lancrol.

    Nalam a fo szempont eddig az volt, hogy ne koszolodjon. Mivel fizetnem nem kell erte, ezert meg az sem erdekelne, hogy tobb fogy belole. De igy csepegtetve meg az sem olyan veszes.

    Egyszer probaltam ugy felvinni, ahogy irtak, es akkor tenyleg frocsogott.

    A legjobb megoldas a forro wax, foleg, hogy van otthon mar 3 lancom, lehetne cserelgetni. De nem tudok nekiallni, igy marad a 3. fele wax.

    fulton: En is azt mondom masodszorra is, hogy SPD. Sajnos ha rossz a beallitas, lehetnek ilyen mellekhatasai. Szepen lassan alakul ki, es en a helyedben addig nem is forsziroznam a mostani beallitassal, amig nem jovok ra, merre menjek tovabb, mert csak rosszabb lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák