Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varsam

    őstag

    válasz trialboj #237976 üzenetére

    Én Maxxis vonalon tudok ajánlani, nekem most elől Assegai 2.5 Exo 3C Maxterra van, hátul DHRII 2.4 Exo Dual. Annyira nem durvulok, hogy komolyabb EXO+ vagy DD casing kellene, pedig azért vannak már szebb ugrásaim is :) Annyi, hogy felénk kevés sziklás hely van, földön, gyökereken pedig úgy tűnik jó a sima EXO is. Én ezzel a setuppal is le tudok nyomni akár 30-40km-t 1000m szinttel, az átlag tekeréseim pedig 25km/700m körül szoktak alakulni és nem pusztulok meg, illetve lefelé fáradok el, nem fel. Előző bringámon (Speci Stumpy) hátul DH casinges 1300grammos gumi volt, na azt érezni lehetett hogy lomha, ezek most 1000-1100gr közt vannak, teljesen jó szerintem, tapadásban nincs hiány és nem lassúak. Assegai előtt DHRII volt elől is, azt a Jeffsy-n már kevésnek éreztem, ez az Assegai viszont nagyon jó, én nem tudom elbizonytalanítani, megfogja azt is amit én elrontok. Előtte a Specin DHRII / Dissector kombó volt, ott viszont teljesen jól el voltam vele. Ez egy aggresszívabb bringa, illetve én is fejlődtem, kell a jó gumi elől. Hátra a Dissectort amúgy tudom ajánlani, az is jól gördül és fog. MPowerPH-nak van hátul Rekonja ha jól tudom, túrázásra biztos jó, de komolyabb veretéshez már kevés lenne szerintem, pláne laza/nedves talajon.
    Amivel én szoktam játszani és sok különbség van, az a guminyomás a hátsó kerékben. Nem mindegy, hogy 1.5 vagy 2 bar van benne. Én indulás előtt szinte mindig felfújom 2-re és csak fent engedem vissza 1.5-1.7-re talaj függően. Mászáshoz elég a keményebb gumi, cserébe sokkal sokkal jobban gördül.


    Hétvégén mi is megnéztük a hegyeket, 25km 600m szint lett, 3 óra mozgással, 10cm szinte szűz hóban. Legalább a duplájának éreztem este a távot, de szuper jó volt.
    Én tudom ajánlani XC bringára is a droppert, feleségem Cube-jára is tavaly szereltem fel, azóta sokkal magabiztosabb lefelé, pedig ő csak sima turista nyomokon megy, semmi durvulás.


Új hozzászólás Aktív témák