Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz 6030D #220465 üzenetére

Mostanában akikkel tekerek, mind tapasztaltabb, régebbi riderek, gyakran olyanok, akik versenyeznek is, talán mondanom sem kell, hogy lefelé állva hagy az összes. Persze nem mindegy milyen terepen, a rázós rock gardeneken, poros nyomvájúkon bírom a tempót és még előzök is, de ha mondjuk tele van az ösvény laza öklömnyi vagy fejméretű kövekkel, ágakkal és még a talaj is laza, mint a tegnapi körön, akkor ahelyett, hogy lecsordogálnék ahogy a többiek, folyton leteszem a lábam és halálfélelmem van. De amúgy minden olyan helyzetben, amikor a talajt nem érzem kiszámíthatónak. Anno a Schwalbe gumikkal mondjuk poros nyomvájúson is nagyon fostam, a Maxxis ezen hatalmasat segített, ott már nincs gondom és úgy érzem modern geós lejtőn picit jobb bringa, ma már általánosnak mondható 2.4" gumival segítene annyit, hogy az ilyen helyeket is élvezzem halálfélelem helyett. Mindegy, majd a következő bringánál biztosan fogok erre is figyelni, ezt már rég eldöntöttem, bár talán már figyelni sem kell külön erre, mert az új bringák mind modernebb geósak és mindegyikbe berefér picit szélesebb gumi, sőt, gyakran gyárilag azzal jönnek. Felfelé egy modernebb xc-vel sem hiszem, hogy lassulék, ha meg mégis, úgyis gyorsabb leszek a mászásokon mint kb. bármelyik haver ;] . Ha lefelé ad egy kis pluszt, az meg nekem már nagy előny lenne. Trail az már túlzás, nem vagyok egy lejtő fan.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák