Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz balintbaba #217917 üzenetére

    "És szerinted szignifikáns különbség van a mi szintünkön az 1.2 vagy a 2g/tskg fehérjebevitelnek? Nem hiszem. De mondom, amennyi pudmedet belinkelsz az igazodról, annyit legalább én is tudok az enyémről."
    Fordítsuk meg,miért ne lehetne különbség? hisz több aminosavat viszel be :) csak bele kell gondolni :) egyébként ha tartható és fogy vele az ember akkor mit veszt? semmit :)Ha vannak valamiről olyan kutatások ahol van még haszna a 2g-nak akkor inkább legyen meg a több, én így állok hozzá. de amiről pl nincs,ott felesleges nyilván.

    "Az alacsony szénhidrát diéta pedig nem életszerű a legtöbb embernek, ezért magamat sem tudom elképzelni 50 gramm szénhidráton. Nagyon szigorú ez az étrend és a legtöbben nem rendelkezünk olyan akaraterővel, hogy be is tartsuk."
    az hogy életszerű vagy sem relatív. Valaki bírja valaki nem.,
    ha megpróbálja valaki rájön hogy lehet tartani.De nem kötelező.
    én képes vagyok voltam rá, mások is akiket ismerek :)
    egyébként a diéta nem életmód. tehát időszakosan (pár hónap) nem okoz gondot, nekem a vércukromat is helyretette.De nyilván nem való hosszútávú étrendre mint ahogy a keto sem.
    kár itt tényleg egymás ellen érveket hozni fel hiszen sokan csinálják és jól vannak, van akinek segít az tegye akinek nem jó az ne legfontosabb az egészség

    Giro:
    visegrádi befutón hol lehet majd szurkolni?
    Ez a rózsaszín rész azt jelenit hogy akkor ide bringával nem is lehet majd feltekerni hogy szurkolhassak az út mellett? illetve ahol van a piros kerékpár ikon pont ott lesz a célegyenes?

    ugyanugy érdeklődnék a holnapi startról. Hova érdemes majd menni a hősok terén kerékpárral? hol lehet megállni szurkolni?

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák