Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz andrisbandi #215946 üzenetére

    Hogy a fenebe tudott ugy elrepedni? :F Mekkora nyomason hasznalod? EXO vagy EXO+?

    sebgutkopf: "Ettől még ugyanúgy hatalmas előny, hogy ahol analóggal fölfelé 5-7 kmh-val égeti a combját az ebike-al 12-vel aerob pulzus tarományban vígan megyek felfelé."

    Az megvan, hogy a fejlodes kulcsa a valtakozo terheles? :) Az elejen ego combbal mesz fel, sot, fel sem jutsz, mert kozben meg kell allj pihenni, tobbszor. Aztan egyre kevesebbszer allsz meg, aztan mar felersz, es ott pihensz, az izmaid meg egnek. A vegen pedig beosztva az erodet felersz, az izmaid sem egnek, hiaba szalad el a pulzus, es a vegen sem kell megallnod pihenni, max fujsz egy rovidet, mielott felgyorsulsz tempora.
    Bicajozas, es foleg az MTB sokkal jobb az eronlet fejlesztesere, mint pl. a futas, mert valtozatos. Futas is tud az lenni, de az nagyon mu, mig az erdoben a terepviszonyok hozzak magukkal, mennyire kell megnyomni, ha akarod, ha nem. Egyszer vadul porogsz, aztan van idod arra, hogy a pulzus visszalljon, aztan megint porogsz. Tudom, hogy Te nem az eronletert bringazol, hanem csakis az adrenalinert. Sokan ellenben mindkettoert gyotorjuk magunkat. Nekem a bringazas segitett a futasban is, meg a futas a bringazasban. Ez elotte elerhetetlen lett volna, mondjuk szerintem az eletben tobbet soha.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák