Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J.C.G.

    aktív tag

    válasz jjeahh #203248 üzenetére

    & #203250Hasaggymeg

    Szét fogom szedni a hajtást és újra zsírzom, ha kell sort és láncot (.75) is cserélek. Nyereg csövet kiszedem és kitakarítom a vázat ott is, ezek szerintem megoldják a kattogó hangot. Ugrálhatok vele vagy csak gurulok néma, de amint tekerni kezdek megy a ricsaj.
    Váltót már próbáltam állítani tegnap este, de nem jött össze, most rendes szerszámom is lesz és nem fejreállítva csinálom hanem állványról..
    Ha lazítok(?) a csavaron nem vált fel, ha meg húzok(?)rajta egyből kettőt vált és le akar esni mögé.
    Megpucolom azokat a csavarokat is és gondolkodtam a váltó szétszedésén is. Bár nem tudom össze tudnám e rakni, vagy vegyem videóra a szétszedést, esetleg meg se próbáljam :F :D Váltófülem van itthon új szóval az egyengetést kihagynám, mert a féktárcsa is el van picit hajolva, de én nem látom hol és merre. Szerencsére ebből is volt tartalék.

    Piros lámpa: Gyalogosként zebrán simán megyek piroson amikor nem jön semmi. Viszont zöldön nem indulok el amíg mozgó járművet látok felém hiába jelez. Ha megállt elindulok. vasúti sineken álltalában várok, de vannak helyzetek amikor felmegyek a járdára és körültekintve áttolom a bicajt vagy átsétálok gyalogosként. Egyet nem teszek, ködben nem indulok el még akkor se, ha 5 perce nem jön a vonat.

    Ami viszont idegesít az a járdán végig kétoldalt parkoló autók, ilyenkor az út közepén megyek, hogy jó látszódjak. A járda hirtelen parkolóvá minősítése, mert kell a parkoló az üzleteknek. Autószerelő műhely, autó szalon a járdán sréhen parkoló autói. Fülessel zenét hallgatva forgalomba közlekedők az lehet gyalogos, futó vagy bringás stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák