Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz HUNited #202023 üzenetére

    Garmin. Hibái ellenére a legjobb, mind hardverben, mind szolgáltatásokban, mind használhatóságban. Sőt, kínálatban is. GPS mindenképpen kelleni fog, ellenkező esetben a pedálfordulatnak sem sok értelme van, de ez már tényleg alap. Ha nagyon pontos mérést akarsz, akkor mehet egy sebességszenzor is, de hobbistáknál nincs sok értelme. Computerből lehet a kisebbekkel, vagy régebbi modellekkel is kezdeni, először elég, aztán majd eladod (130, 520plus, 530, explore), ha kevés lesz. Meg ezeket könnyebb kifogni akcióban. Gyakran vannak készletben is, mindjárt a szenzorokkal (cadence, speed, mellkaspánt).

    Tényleg, egy cadence szenzort kell nekem is venni, mert azt Mo-n felejtettem (anyum mire leszedné, bele is őrülne, nemzetközi posta egy vagyon, meg így ott is lesz, itt is, nem kell megint ilyenre figyelni legközelebb).

    Aladár: Kinek mi a gombok. Egy 1030Plus 500 eur, ehhez képest egy 130-at ennek negyedéért meg lehet venni, kezdőknek tök elég. Cadence, speed sensor egyenként valami 20-30 eur (milyen szett, milyen akció van épp), a mellkaspánt drága tud lenni, én legutóbb a btle-s garmint 54 euróért fogtam ki. Olcsóbban csak ennél sokkal szarabb lesz, nyilván. Szóval egy jó akcióban 200 eur körül ki lehet hozni a teljes pakkot külföldi webshopból, vagy amazonról, most úgyis szezon vége van lassan.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák