Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Stauffenberg #19879 üzenetére

    Gondolkozom azon, hogy építek egy melóba járós bringát, aszfaltra, bár rühellek városban biciklizni, azért a tömegközlekedést még sokkal jobban rühellem. :) Az autót meg felesleges luxusnak tartom, legalább is magamnak.
    Rendeltem egy elég komoly össztelós all mountain bringát, (sajnos 2 hónapja várok rá, mivel nem akarták elérhetővé tenni a készletet, mert az üzletünk csak az olcsóbb modellekből rendelt, ezért egy ideig csak azokból rendelhetünk, most nyitják meg nemsokára a drágább modellek raktárát és remélhetőleg 1-2 héten belül ideér) :)
    Kéne e mellé egy városi gép is mert nyilván nem akarom a drága montiba belerakni a városi km-t, meg aztán egy kb 700 ezer ft értékű bringával melóba járni mégiscsak túlzás lenne. :) Meg ez különben is erdőbe való, nem aszfaltra.

    Gondoltam cross trekkingre, sima trekkingre, még 29"-es montira is, de lehet
    megpróbálok ismét megbarátkozni a virsli gumival, valami retro, de minőségi országútit akarok, egyenes kormánnyal. A lényeg, hogy könnyű legyen.

    Because: Az aluvillák vastagabbak, de azok merevebbek, az acél az vékonyabb, de rugalmasabb, tehát kényelmesebb. Hát valami olyan boltban nézegetnék ahol vannak használt bringák, alkatrészek, ott sokféle villát lehet találni. :) Talán a maxi bike.
    A legideálisabb egy carbon villa lenne, de az árban egy minőségi teló szintjén van, annyit meg nem ér, max ha olcsón szerzel használtan.
    A teleszkópból ha számít a súly, márpedig miért ne számítana, akkor kizárólag a levegős rugózású villákban érdemes gondolkodni. Ezek pedig nem olcsók, pláne újonnan, 100k környékén indulnak a minőségibb darabok. Használtan nyilván jóval olcsóbban is lehet találni, de az megint csak lutri, nagyon át kell nézni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák