Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz jjeahh #194834 üzenetére

    A könyökhajlat egy tökéletes testrész az összes csipkebokortüske lehámozására. :U
    A belső nélküli élet...első, és számomra legnagyobb előnye a gondtalan kerékpározás! Az a felszabadultság érzet amit tegnap ennyi korábbi defekt után éreztem, megfizethetetlen, erre nem számítottam! :C Tegnap nemhogy kínosan ügyeljek ne térjek le a tiszta, tövismentes ösvényről, hanem direkt felkerestem az összes necces helyet ahol korábban már defektet szereztem és áthajtottam minden dzsumbujon még azért is! ;] Lesz@rom ha nem áll 100%-osan össze és esetleg minden menet előtt fújnom is kell rá keveset, már ez a defekttől való rettegés hiánya megérte az átalakítást. :) Ma beteszem mezzsebembe a multiszerszámot és talán a kukacolót, és ledobom a nyeregtáskát is, belsőstől, gumileszedőstől, ha már lúd legyen kövér. :DDD ...úgy már könnyebb is leszek fél kilóval, bár azt érezni még nem igazán lehet.
    Ami még talán már nem placebo...egyik az a hang. Olyan fura recsegő hangja van a guminak mikor mászok, mintha radírozna, serceg, pedig egyelőre ugyanazon a 2-2,2 baron megyek mint korábban belsőssel. :F Másik amit érzek az a rugalmassága, ugyanannál a nyomásnál simábban megy át a hegyes akadályokon, ami gondolom a vékonyabb futófelületnek tulajdonítható, hisz itt nem kell minden kis gyökérnek, kőnek a külsőn kívül még egy pár mm-es belsőt is benyomnia, a vékony futófelület mintha könnyebben elnyelné a huplikat, tovább növelve így amit small bump sensibility -nek hívnak. :F Egyelőre ezt érzem változásnak. Otthon tejet kifújva nem láttam, így nem tudom csak vakszerencsém volt, vagy volt néhány kisebb szúrás is ami nem látszik. :F ...tény, hogy a nyomás érezhetően nem csökkent reggelre sem. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák