Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz Maximum1 #177111 üzenetére

    Értem, köszi! Délután megcsinálom :)

    (#177112) zsocy köszi, nekem is nagyon tetszik, de nekem a te Gianted is nagyon dögös.

    Igen... ;] Az SPD-SL pedálcsere folyamatban van :DDD
    Igen, a boltban is azt mondták tegnap, hogy egy kicsit nagy nekem a geoja miatt.
    Fura, mert a váz 51-es (felső vázcső), az meg elvileg kis méret, S-es talán, viszont magas a váz, vagy mi. Valami ilyesmit mondtak, azért sincs úgy kihúzva az ülés. Ugye először a Giant Defy 1-et néztem, annak más volt a geoja, de a váz meg 53-as volt, ha jó rémlik.

    Ha már nem zsibbadok majd tőle, akkor szuper lesz, nem érzem amúgy nagynak :) Majd talán tudok intézni egy képet oldalról tekerés közben, én is kíváncsi lennék rá, hogyan ülök rajta, de a pedál-térd helyzet stb elvileg jó.
    Cicagyatámban/vagy a kantárok miatt olyan, mint egy birkózós gatya :DDD nekem is van benne zselés cucc, de még az elején vagyok, csak egy aldis gatyám van, nem tudom, milyen minőséget képvisel, de amúgy szerintem jó. De lassan jönnek a kínai testvérektől a csomagok, talána akkor valamennyire előrébb leszek. Megjött a kormányra a bandázs is, azt is lecserélem majd.

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák