- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
Ha időm engedi, a hétvégén elmennék egy hosszabb felfedezős körre XC-vel Bp körül, hogy ne mindig csak a HHH/János-hegy/Hárs-hegy legyen.
Merre menjek, nektek mik a kedvenc nagyobb túráitok a környéken? Ilyen 80 km körül gondoltam oda-vissza (mondjuk a Petőfi hídtól számolva).Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
Csokicsibesz
tag
válasz INTELligent #176301 üzenetére
Budai Tájvédelmi körzet (Nagykovácsi, Solymár, Pilisszentiván, Budajenő, Telki, Budakeszi között) szerintem messze legjobb hely Pest mellett a bringázásra. Elég nagy terület, sok ösvény van, van benne szint rendesen.
De figyelni kell mert kutak egyáltalán nincsenek, térerő sem igazán. Illetve most hétvégén Crosskovácsi lesz, szóval most nem a legjobb időpont túrázásra.
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Tudja valaki mi a helyzet a Dunakeszi kerékpárút ügyében? Elkészült már a Megyeri-híd - Dunakeszi szakasz vagy még a főúton kell tekerni?
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
sebgutkopf
őstag
válasz Toobee #176171 üzenetére
Kemény vagy, hogy feltekersz! Én spórolom az erőmet a lefelére
Látod nekem sincs bagjump-om otthon, ezért vagyok ilyen, hogy nagyjából ránézésre dől el, hogy mit merek megugrani és mit kerülök.
Azt láttam, hogy a nagynak van érkezője, de mivel tök egyedül voltam, elég magas azért, nem tudom milyen sebesség kéne hozzá, hogy ne legyen se kevés, se sok, meg még a fák között is elférjek. Tudod 40-en túl már fosos az ember.
Évek óta nem jártam ezen a pályán, eléggé átalakították. -
Maximum1
őstag
válasz Szakbarbár #176303 üzenetére
Még fő út.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem.
Más...ha már elütnek,így kell túlélni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Toobee
veterán
válasz sebgutkopf #176304 üzenetére
Két kört mentem tegnap, aztán sajna besötétedett. A mérés jó ideje nem működik normálisan, gondolom variáltak valamit a Strava algoritmusban. Amikor még működött, sikerült 1:09-es időt menni (bár még az is a Specivel volt).
Amúgy ne aggódj, nekem az volt az utolsó, amit ugrottam. Úgy húztak rá engem is.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz Maximum1 #176307 üzenetére
Köszönöm, akkor egyelőre még marad a Szentendrei oldal.
(#176308) Hasaggymeg
Szerintem csak így szokott leszállni
Elég nagy mázlija volt a csajnak, pont a bal lábát tette le, a kocsi a bringa elejét vitte el és kipörgette alóla.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
sebgutkopf
őstag
válasz Toobee #176213 üzenetére
Ha az az amire gondolok az egy jó köves meredek egyenes, ezért lehet szenvedni rajta. Ja Yoko-n múlt héten amikor egyedül voltam feltoltam 13x. Közben füleltem kiabálnak-e, vagy valaki csörtet. Ha eleve vannak a pályán akkor talán jobb, mert számít mindenki a másikra és szól, aki indul.
Tényleg holnap péntek délután? Péntek nekem rövid nap már hamar mennék egyik pályára (Bro, vagy Yoko). -
CragON
aktív tag
A Fő utat ki tudod kerülni, én legutóbb így mentem ott.
9-10-es jelölés között kicsit eldugott az átjáró, de meg lehet találni.[ Szerkesztve ]
-
INTELligent
senior tag
válasz Csokicsibesz #176302 üzenetére
Ezt jó tudni. Akkor lehet Szentendrének elmegyek É-ra, arrafelé hol érdemes tekerni?
(#176300) RexpecT : esetleg pár receptet be tudsz dobni inspirációnak?
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
Toobee
veterán
válasz sebgutkopf #176314 üzenetére
Leghamarabb 16:45-kor tudnék indulni a 11. kerből, ha az még oké neked. Fent is találkozhatunk. Kb 1 óra felérni a csúcsra innen.
-
őstag
Sziasztok,
tudnátok BP-en olyan boltot ajánlani ahol jó minőségű (női) bringás mezeket lehet kapni? 575-ben szerettem volna, de most zárva van a mintaboltjuk, viszonteladóknál meg nincs kínálat.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz CragON #176312 üzenetére
Mondtam, hogy jó. A függőhídhoz lentről érkeztél, és jobbra kellett fordulni, át a hídon Szendehely felé?
Ami a másik oldalról jön kék (a végén balra fordulsz a hídra) az még jobb, de az az oda vissza mászós, vagy elhagyott úton a kosdi útról feltekerős.Dkeszi: mondjuk az Auchan bevezető sem egy kimondott bringás út.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
nagyúr
Ha már nagy táv és kajálás, szombaton végre sikerült nekem is elég jól eltalálni a 200 km-re a folyadék/étel utánpótlást. Igaz volt hat frissítőpont és mindegyiknél ettem valamit, nem is volt most gondom még a legvégén se.
Més que un club!
-
sebgutkopf
őstag
-
RexpecT
addikt
válasz INTELligent #176316 üzenetére
Lidlben két fajta van:
Almás-fahéjas zabkása: 80% zabpehely, 12% szárított almaszirom, 7% mazsola, 1% fahéj
Banános zabkása: 80% zabpehely, 12% banán chips, 8% datolya darabok
Én folyékony édesítőszert szoktam még hozzáadni mikor bekeverem, a lidl-ös cuccban nádcukor van.
De lehet kísérletezni étcsokival, kókuszchipsel, aszalt szilvával/sárgabarackkal stb. -
sebgutkopf
őstag
válasz jjeahh #176255 üzenetére
Valamiért mást nem érdekel az 57 fokos fejcsőszögű gép. Néztem a youtube csatornán is a két részt, amiben az elsőben azért kajtatott, hogy valaki gyártsa le az álom vázat, amit a gyártók körberöhögtek és ezt végül egy katalógus vázból készült ilyen geóra.
Hát kíváncsi vagyok, hogy mikor fog a fejcsőnél szétnyílni a váz. Lejtőn lehet, hogy jó (valmire), de kanyarodni nem tud és ettől már a fel-le rugózás se működik rendesen csak ha orra állítod.
Mondjuk komolyan se kell venni, az egész próba egy provokációja az lemúlt évek vázgeometria trendeknek, azok jövőbeli interpolációjával.
Szórakoztató kísérlet. -
INTELligent
senior tag
válasz RexpecT #176324 üzenetére
Köszi!
Más: SR rugós telóba lehet kapni olcsón tömítőgyűrűket? Tesóm bringáján cserélném őket (+ kapna egy szervízt is), csak nem tudom, hogy ezekre milyen néven keressek.
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
athomi
veterán
2500 km van a láncomban és valamivel több a hátsó soromban. A láncot ma ellenőriztem láncnyúlás mérővel, 0.75-ös értéket mértem. Érdemes cserélnem a láncot a sor megkímélése érdekében? Valamint létezik, hogy a nyúlás miatt már nem túl szépen teszi a hátsó váltó a dolgát?
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #176308 üzenetére
Gyorsan kicsatolt
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
maximilian4
addikt
Na megcsináltam a tubeless átalakítást. Ennél tökéletesebben nem is sikerülhetett volna. Már szárazon, olcsó műhelypumpával rápattant a gumi és tartotta a nyomást, aztán töltöttem bele folyadékot második körben és szintén. Nyomás fix, még folyadék sem szivárgot az oldalfalaknál. Viszlát kisdefektes szopások. Helloszia.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz maximilian4 #176332 üzenetére
Na direkt leteszteltem azon a nagyon köves, vagdosós szakaszon, ahol mindig defektet kaptam eddig...Nem kaptam defektet!!!
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
FerNandor
őstag
Köszi mindenki a gumis hozzászólásokat.
Visszavittem a Michelint. Rendelek akkor valószínű conti grand prix gumit, ha jól rémlik, de mindjárt visszakeresem.Sajnos a Shimano RP1 cipő sem lett jó. Hihetetlen. A 42-es jó lett volna, de nagyon szorított elől. Most fogalmam nincs, milyen cipőm lesz és honnan. Ez 10 forint híján 20.000Ft lett volna, ettől többet cipőre most biztos nem fogok költeni. Persze a Van Rysel sem jó. Egyébként szerintem ezba Decathlon egyre rosszabb lett az utóbbi időben, pedig nagyon szerettem régen.
Mindegy, most a napokban megyek a használt Schwalbéval, remélem nem kapok defektet.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
törölt tag
Ma felavattam a gpst. Háátöö...
Amikor az elején beallitom hogy mit megyek “mountain bike” “commute” meg ilyenek. Az activity profile részen van ez.
Annak van bármi köze ahhoz, hogy hol visz a térképen? Illetve melyik útra “teszi rá” a jelemet?
Ez a mai “menet” [link]
Felfelé az úton mentem eredetileg, de jól látható hogy sokszor levitt arrol és szerinte a patak közepén mentem vagy pedig a vele párhuzamos erdei úton. Ez most valami vétel hiba vagy ennyire pontos a ketyere?
Van erről a részről korábbról egy csak telefon és Strava által mért menet is. Arról az mondható el, hogy alap járaton pontatlanabb volt kb mindenhol, míg a mostani esetén ahol pontatlan volt néhány helyen, ott nagyon az volt, míg legtöbbször azért összejött neki a követése az útnak.
[ Szerkesztve ]
-
holden72
tag
Sziasztok,
Neuzer x400 felszereltsegben es arkategoriaban mi az ami meg ajanlott cross bike vetel? Az X400-at jelenleg sehol sem kapni.
Nagyon koszonom![ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Valaki tudna lámpát ajánlani, ami tudja a következőket:
- Outira kellene, tehát nem vakítja a szembejövőket, fényágyú nem kell, de látni lehessen vele - jó lenne StVZO-s.
- Elmegy maxon legalább 1-2 órát
- Felrakható gopro mountraEzt néztem eddig: Lezyne, erről lecsavarozható a gumi és rárakható a gopro adapter.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
jjeahh
nagyúr
válasz #75376384 #176335 üzenetére
Lehet a térkép sem tökéletesen pontos és arrébb van a patak? . Nálam is előfordul néha, hogy az útvonalterv szerint az erdei út mellett kéne tekerjek bent a bozótban. De nekem ennyi belefér, nem zavar. Mondjuk 1 helyen a patak közepén tényleg fura kicsit.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
xy.zsolt
őstag
Én a 120 lumenes 3.99EUR-os villogót mókoltam fel a gopro-ra és ment a computer alá A 3M matrica csodákra képes....tart rendesen. És 4-5 órán át villog erősebb fokozaton
Ja, és ma felkerült végre a csillivilli új láncom....persze hogy elsőre rossz volt az irány és ugrott is a kónuszon, de megcserélve álom jó lett. A régi lánc most sem esett még be a 0.75be....ami csoda 8600km és 40000szint alatt. azért csak számít, hogy pörgetve tekerek
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
parkr
őstag
válasz gabro0 #176290 üzenetére
Egyelőre annyit vettem észre hogy vagy koptatni kell még, vagy jóval puhább mint az eddig használt GP4000, mert kis kavicsok nagyon beleragadnak. Volt hogy megálltam kézzel lepiszkálni őket mert idegesített a kattogás (tisztára mint mikor kocsinál beszorul).
Ma nem volt vele ilyen gond, szóval lehet tényleg csak be kell kopnia. Majd kiderül.
Egyébként nem éreztem nagy különbséget a contihoz képest. -
-
xy.zsolt
őstag
És egy kérdés a szakiktól....Barátomnak 15-16 éves dura-ace szettes pinarello bringája van ami még 2x9sebességes. Szeretne venni rá új kerékszettet , de csak 11fogsoroshoz árulnak manapság. Van rá lehetőség, hogy az valami átalakítóval passzoljon a 9es sorhoz?
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
jjeahh
nagyúr
válasz #75376384 #176344 üzenetére
Most, hogy írod, megnéztem én is a legutóbbi tekerést pixelkukkolva és nálam is vannak a Touring Plus-al pontatlanságok. De ha nem szólsz, soha nem vettem volta észre . Nálam a mobil inkább a szintemelkedésben vérzett el mindíg, meg túl gyakran vesztette el a műholdakat és olyankor húzott egy hatalmas egyenes vonalat. Na, a Garmin ilyent nagyon ritkán csinál és akkor is csak egy rövid ideig.
-
jjeahh
nagyúr
válasz jjeahh #176347 üzenetére
szerk: na, ez egy bandázós tekerés volt, így összehasonlítottam az én mérésemet a haverokéval és mindegyikünké kb. ugyanott "téved". Szal szerintem nálunk nem a Garminok és a mobilok sz*rok, hanem a térkép a ludas .
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
válasz #75376384 #176335 üzenetére
A garmin tervezte az útvonalat? mert akkor számít milyen profilt választol ki. MTB gondolom inkább ösvényekre fog vinni, de lehet azon belül is valamennyire állítani hogy milyen utakat használjon.
És igen a strava térkép sem mindig jó, nézd meg esetleg garmin connecten, hátha ott mást látsz. (de az is lehet hogy a hegyek zavarják a gps-t)(#176343) xy.zsolt Tisztán indultam persze, csak sikerült két nap is belefutni valami útfelújításba, ahol végig volt szórva kis kavicsokkal. Utána nyilván nem hagyom benne, van hogy én is letörlöm a gumikat, de én inkább a vázra vagyok érzékeny, az koszos nem lehet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest