Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz trialboj #174460 üzenetére

"minden nehezebb v leejtős szakasz előtt szólok hogy ne az én tempómat kövesse, mert el fog esni"

Igen, erre én is rájöttem most, ezután így fogom csinálni. Hiába érzem úgy, hogy nem veretem annyira lefelé és nekem biztonságos a tempó, attól még egy teljesen kezdőnek gyors lehet az a sebesség.

"nem értem miért jössz mindig azzal hogy te milyen lassú vagy lefele, van enduros veretős haverod is, hozzá képest érzed magad lassúnak? Össztelós xc gép a megoldás"

Nem azért írtam most sem, hogy viszonylag lassú vagyok lefele, mert gyorsabb akarok lenni, sőt! Nekem ez a tempó jó és nem is szeretnék gyorsabb lenni, mert a sebességgel nő a veszély is, az élmény viszont számomra nem. Szal csak azért említettem meg a dolgot, mert érdekesnek találtam, hogy ami nekem még biztonságos tempó és komolyabb arcokhoz képest nagyon lassú, az egy kezdőnek már ijesztően gyors lehet és veszélyes is. Szal továbbra sem kell nekem fullíí, piszkálja a sarat minden veretés után a hátsó forgó-mozgó alkatrészekből, akinek két anyukája van :P ;]

IMIIKE1998: olcsó, de gyenge is. Ott a geo ábra és táblázat is van.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák