Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz dqdb #16667 üzenetére

    Csúszópapucsos tehát a megfelelő láncfeszesség beállításával nem lesz gond. A láncvonal már neccesebb. Ha elöl a legnagyobb hátul a legkisebb fogaskeréken van a lánc akkor van tökéletesen egy vonalban. Ha egyel feljebb teszem még akkor sem vészes az eltérés és úgy még kényelmes is (nem kell túl nagy erőkifejtés a haladáshoz) maximum a lánc kopik gyorsabban de mivel évi nagyon max. 500 km-t tekerek ez nem gond. Ha elöl a középsőre teszem hátul is középtájon akkor is egy vonalban van de a belem kiköpöm annyit kell tekerni szóval az felejtős.

    (#16668) lsebestyen: visszaolvastam, sőt még a keresőt is használtam de nem dobott semmit az én problémámra.

    (#16669) Zola007: semmi bajom vele és használni sem kötelező DE csak plusz hibalehetőség és felesleges ellenállást fejtenek ki a láncfeszítő fogaskerekei. És mint azt írtam is nekem semmi szükségem nincs rá. Ha a dunakanyarban laknék vagy Pécs környékén nyilván kéne, itt nem. Pont.

    (#16670) lsebestyen: 100+ kg vagyok szerinted egy váltó súlya számítana valamit?

    Amúgy meglepett mennyien leszedték itt a váltót a bringájukról. Azt hittem majd jól lehurrognak itt, hogy minek kell azt a váltót leszedni. :D

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák